Movanas: žabe kot umetnine
Utrip mesta · moda · ženska moda

Hočeš zažigati? Si želiš biti prava “slika”? Potem so najlonske nogavice Movanas, ali če hočeš: žabe kot umetnine, poslikane s pravljičnimi slikarskimi motivi, kot nalašč zate.

Jovana Stojanović, umetnica in oblikovalka, ki se podpisuje pod na oblačila naslikane sanjske umetnine, črpa navdih iz neskončne domišljije, sanj in vsakdanjega sveta. Skupaj s sestro Kano Movano (Marijo Stojanović) je ustanovila podjetje in blagovno znamko Movanas.

PREBERITE ŠE: Artefact Shadow Hoodie: majica s komponentami za navidezno resničnost

Prvotna ideja ustvarjanja se giblje okoli ustvarjanja drugačnega in edinstvenega modnega sloga, znotraj katerega še tako majhen kos garderobe, kot so nogavice, pove jasno zgodbo. Nošenje posebnih “garderobnih umetnin” poudari posameznikovo osebnost. Z ilustracijami in slikami lahko oseba izrazi svoje misli in želje ter izstopi iz povprečja. Žabe kot umetnine so hit letošnje pomladi!

Movanas: žabe kot umetnineOdpri galerijo

 

Artefact Shadow Hoodie Artefact Shadow Hoodie: majica s komponentami za navidezno resničnost Modna kolekcija Kenzo x The Jungle Book Kenzo x The Jungle Book: Kenzo in Disney predstavila skupno modno kolekcijo Vinta potovalna in foto torba za vsakodnevne avanture Vinta Travel: potovalna in fotografska torba za vsakodnevne avanture Tatuji po navdihu narave in pomladi Pomladno navdihnjeni tatuji za ljubitelje narave