Jo Nesbo
Kulturni izbor · knjige

Kaj bomo letos počeli na plaži? Brali, seveda. In če ste pristaš dobrih knjig, še posebej kriminalk, potem odgovorite na nagradno vprašanje in osvojite zbirko najboljših kriminalk Joja Nesba.

Jo Nesbø (1960) je poznan kot eden od najboljših piscev kriminalk na svetu. Njegovi romani z glavnim junakom detektivom Harryjem Holom so dosegli uspeh tako v njegovi rodni Norveški kot tudi drugod po svetu (prodanih je bilo že 33 milijonov izvodov knjig), navdušili so kritike, knjigarnarje in bralce. Njegove knjige so prevedene v štirideset jezikov, pogostokrat nagrajene ter redno na lestvicah najbolje prodajanih knjig. Že čez mesec dni bomo lahko prebirali težko pričakovanano enajsto knjigo, ki nosi naslov Žeja.

PREBERITE ŠE: 5 KNJIG, KI JIH BOMO Z VESELJEM BRALI NA PLAŽI

Poletna nagradna igra

Odgovorite na nagradno vprašanje in osvojite zbirko top kriminalk. V celotni zbirki je 10 kriminalk: Taščica, Brezskrbno, Pentagram, Odrešenik, Snežak, Leopard, Fantom, Policija, Netopir in Ščurki. Založba Didakta bo trem srečnežem podarila 3x po 3 kriminalke: Taščica, Pentagram in Fantom.

Nagrajenci nagradne igre so:
Teja Kastelic
Maja Pintar
Zorana Bohinc

Nagrajenkam iskreno čestitamo, ostalim pa želimo več sreče v naših prihodnjih nagradnih igrah.

billgatesreading_credit_thegatesnotesllc3 5 knjig, ki jih Bill Gates priporoča za letošnje branje knjige 5 knjig, ki jih bomo z veseljem brali na plaži shutterstock_381968341 6 razlogov, zakaj je pred spanjem dobro brati The Pop-Up Book of Sex The Pop-up Book of Sex: žgečkljiva knjiga skokica za odrasle · ·