ucitelji
V zraku · buzz buzz

Verjeli ali ne, ampak tudi učitelji in profesorji so lahko ”kul”. Pa to ne mislimo samo, ko odvržejo svojo izobraževalno haljo. Vsak izmed vas ima gotovo v spominu vsaj enega učitelja, na katerega ima drag spomin, saj je tako ali drugače izstopal in šolo oziroma predavanja naredil bolj znosna oziroma dejansko zanimiva.

Učitelji in profesorji v učilnicah in predavalnicah niso zgolj zato, da podajajo znanje. So tudi animatorji, zato je njihova naloga, da učence, dijake in študente toliko zanimirajo, da ti ne pogledujejo vseskozi na uro. Dobri učitelji in profesorji so namreč več kot strogo definira njihov poklic. So zavezniki in ne smejo biti nekdo zaradi katerega kasneje v življenju dobimo kepo v želodcu, ko se spomnimo nanj in na njegove ure.

PREBERITE ŠE: Chuck Norris – vse njegove nepozabne brce in šale o njem #video

Pred vami je serija fotografij z učitelji in profesorji, ki so znali iz poklica izvleči maksimum, četudi so se zato poslužili nekonvencionalnih, lahko tudi precej komičnih metod, a zaradi katerih so se učenci radi vračali v šolske klopi. No, nekateri izmed njih pa so ”kul” že samo s svojo pojavo.

''Ukor, a najprej selfie z dijakom, ki je med uro zaspal.''Odpri galerijo
“Bodypaint” ilustracije, Realistične “bodypaint” ilustracije, ki razkrivajo notranjost naših teles Jonay Sosa (sredina) v družbi Publicisovi ... Tomašek (levo), Drago Mlakar (desno) Popotnik Jonay Sosa s projektom “Ideas for Fuel” tudi v Sloveniji Upokojenci prihodnosti Alex de Mora: Kako bomo izgledali, ko se upokojimo Presenetljivo realistični leseni kipi Presenetljivo realistični leseni kipi, ki delujejo kot da so živi