Poljub, vedno hvaležen motiv za fotoaparat
V zraku · buzz buzz

Svet so leta 2015 preplavile številne fotografije, a le redkokatere imajo tako močno sporočilno vrednost, predvsem pa čustveni naboj, kot fotografije poljubov. Letos je poljub znova odigral številne vloge. Bil je izraz ljubezni, zaljubljenosti, bil je tolažilno sredstvo in bil je izraz sreče. Takšnih in drugačnih poljubov v letu 2015 ni manjkalo, v fotogaleriji pa smo izbrali najboljše poljube tega leta.

Poljubljamo se ob različnih priložnosti. Po eni strani poljube delimo iz zaljubljenosti, strasti, po drugi iz ljubezni do bližnjega, spet tretjič poljube uporabimo kot sredstvo tolažbe. Poljub služi mnogim namenom, in tudi v letu 2015 mu ni manjkalo dela na nobenem področju, saj je bilo tudi to leto prežeto s srečo, ljubeznijo in tudi trenutki žalosti in grenkobe, ko je bil poljub tolažba. V nadaljevanju si oglejte najboljše poljube leta 2015, ujete v objektiv.

PREBERITE ŠE: 10 različnih stilov poljubljanja ali poljubi, ki jih ženske ne marajo

Najboljši poljubi leta 2015:

Poljub, vedno hvaležen motiv za fotoaparatOdpri galerijo

Facebook 2015 Year In Review [Facebook]: leto 2015 skozi oči Facebooka Opazne razlike med turisti in popotniki Razlike med turisti in popotniki skozi prikupne ilustracije Strah pred letenjem Imate strah pred letenjem? Te stvari ga lahko preženejo! Po milenijcih so tukaj founderji! Po milenijski generaciji so tukaj founderji!