Glavna splanica je polna šarma
Utrip mesta · dom

Če ste si vedno želeli postaviti v čevlje ljubke Holly Golightly, junakinje filma Breakfast at Tiffany`s, je zdaj to tudi mogoče. Za vrtoglavih 8 milijonov dolarjev je namreč naprodaj hiša na Upper East Side-u, kjer so posneli enega največjih filmskih klasikov.

Hiter vpogled v nepremičnino, kjer je legendarna Audrey Hepburn posnela enega največjih filmskih klasikov Breakfast at Tiffany`s, nam takoj razkrije, zakaj je tako visoko ocenjena. Hiša s 350 kvadratnimi metri površine, kjer so se v času snemanja nahajala 4 stanovanja, je sedaj urejena kot ena sama bivalna enota, s štirimi spalnicami, petimi kopalnicami, atrijem ter manjšim dvoriščem. Za New Yorški nepremičninski trg je hiša na naslovu 169 East 71st Street pravzaprav prava kupčija, saj je poleg prostornosti v njej tudi veliko zgodovine, kar jo oblikuje v pravi filmski spomenik. Na žalost zeleno-belih ponjav na oknih ni več, ostala pa so še zelena vhodna vrata in ogromno drugih detajlov, ki prostoru dodajo šarm.

Audrey Hepburn in George Peppard med snemanjem filma Breakfast at Tiffany`sOdpri galerijo
ikea-2013-couch Ikea: 10 osupljivih dejstev o švedskem pohištvenem gigantu, ki jih še niste vedeli Birdsnest-Easter_01 Giant Birdsnest for Creating New Ideas: Ko se sprostimo v mehkobi pričjega gnezda Le 2 novembre 2012, rue Nationale, Paris-13e Paris Views – Vojaristične fotografije pariškega življenja OVIS_Hang_NaturalBrass_1 Viseči stol obikovalskega studia Ladies & Gentlemen