ksenia-makagonova-3vc6pAclY-4-unsplash
V zraku · odnosi

“Ne vem, zakaj delaš vse to zanj/-o, on/-a nikoli ne bi naredil/-a tega zate.” Ne glede na to, ali bi nekdo storil za vas to, kar bi vi zanj, to naredite. Ne razmišljajte, ali je nekdo vreden vaše pozornosti ali ne. To morate čutiti v sebi, srcu.

Naredite, karkoli čutite v sebi, četudi ni običajno. Je noro. Četudi jim bo spremenilo pogled na vas in vas ne bodo razumeli. Naredite, ker čutite tako, ker potrebujete to, da spet najdete mir v duši.

Vaša dejanja naj bodo odsev tega, kdo ste, in ne tega, kako se ljudje vedejo do vas. Ne bodite prijazni do njih s pričakovanjem, da bodo oni do vas. Bodite prijazni, ker veste, kako se nekdo počuti, ko se drug do njega vede neprimerno.

Andrea Gibson je nekoč dejala: “Najtežji del tega je, da nimaš ničesar, je, da nimaš ničesar dati.” Sposobnost dajanja je največji privilegij, in če ga imate, ga nesebično uporabite. Za vse, za kar se je vredno zavzemati in kar je vredno storiti, je vredno pretiravati. Dobesedno pretiravati.

Torej, vsekakor preplavajte oceane za ljudi, ki ne bi za vas preskočili niti luže. Podarite jim vse drobne prijazne besede, ne glede na njihov odziv. Povejte jim, kaj čutite do njih, ne ker bi jim bilo mar, ampak ker je vam. Počutili se boste bolje. Prej ali slej se bodo vaši oceani spremenili v luže. Preplavajte jih v vsakem primeru.

Preplavajte galaksije za ljudi, ki vam nekaj pomenijo. Ulovite zvezde zanje, čeprav vam oni ne bi podariti niti kaplje dežja. Kljub temu bodite diamant. Ne zatemnite svojega sijaja zaradi njih. Naj bo to ocean ali luža, zakaj bi tavali na površini vode, če ste lahko kamen?

Tudi če se potopite, boste sčasoma našli svojo pot nazaj na obalo. Znova in znova prelomite površino in se potopite. Naredite valove. Bodite glas in ne odmev.

Tam na obali vas čaka tista prava, iskrena, neponovljiva, strastna ljubezen, ki bo za vas preplavala oceane.
Sledite torej svojemu srcu in si nadenite rožnata očala namesto črno-sivih, kakršna nosijo oni.

Naredite to – zase, zanj, zanjo, ki vas čaka tam na obali, da skupaj z roko v roki plavata skozi valove življenja.


Episode 810 To so dejanja žensk s katerimi “ubijete” pravega moškega v vašem partnerju chermiti-mohamed-JhI6qa3OGpI-unsplash Pasti svežega razmerja: 4 napake, ki se jim poskusite izogniti chermiti-mohamed-SK5GIyya_Jk-unsplash Moč opravičila: ljudje, ki resnično ljubijo, se tudi opravičijo daniil-lobachev-KoD7xEemP4g-unsplash Si pripravljen, da ponovno odpreš svoje srce? Odgovori na teh 13 vprašanj, in ti bo jasno!