cover_domače_pisarne
Utrip mesta · dom

Delo od doma bo prijetnejše z domiselnimi kotički, ki jih bomo zlahka ustvarili tudi v majhnih stanovanjih. Prav tako nam bo poseben prostor, namenjen zgolj delu, pomagal izoblikovati vsakodnevno rutino, s čimer bo vse steklo, tako kot mora. Poiščite navdih za svoj spodbudni delovni kotiček v našem pestrem naboru domačih pisarn.

Tudi če nimamo dovolj velikega prostora, si lahko z domiselnimi pristopi še vedno ustvarimo očarljiv domači delovni kotiček. Mizice in stole iz druge roke potrebujejo le nekaj barve in spretnosti ter že bodo zaživele v spodbudni podobi. Omaro lahko zlahka spremenimo v pisarnico, ki bo na očeh samo, kadar jo potrebujemo. In neizkoriščen del doma bo z manjšimi dodatki postal težko pričakovana delovna oaza.

PREBERITE ŠE: Najlepše ideje za urejeno domačo pisarno

Pobrskajte med navdihujočimi delovnimi kotički in ustvarite svojega:

Odpri galerijo
img_1_1399982802_e2ac2202622a219ecf32917aa722e292 Pri rosi + rufus poskrbijo za udobne namestitve urbanih psov piamo 3 Piamo – pripravite si espresso v 30 sekundah! Foto: Design4usall Neobičajen enosed, ki s pomočjo balonov lebdi v zraku BULBING-light-950x533 Bulbing – magične 3D luči · ·