all-else-fades-1440x600px-02 (1) copy
V zraku · tehnologija · pametne ure

Suunto predstavlja povsem novo uro Suunto 5. Gre za GPS uro, namenjeno vsem navdušenim športnikom in avanturistom, ki od ure pričakujejo največ, a karseda najbolj enostavno! Nova ura Suunto 5 se ponaša s pametno baterijo in je povezljiva z novo aplikacijo Suunto.

Kompaktna, elegantna in udobna nova ura Suunto 5 se ponaša s pametno baterijo z dolgo življenjsko dobo, ki skupaj z GPS-om tvori popolno spremljevalko. Napolnjena je s pripomočki, ki so na poti najpomembnejši: ima integrirano merjenje utripa na zapestju, samodejno šteje vaše dnevne korake in porabljene kalorije. Enostavno prikazani povzetki aktivnosti vam omogočajo celosten pregled, da lahko uravnotežite aktivnosti in počitek. Nosite jo lahko tudi ponoči, saj spremlja kakovost spanca. Poleg tega ura meri tudi stres in okrevanje skozi ves dan ter vam tako pomaga zagotoviti kakovostno življenje.

Ura Suunto 5 uporablja pametne opomnike, da zagotovi dovolj energije za vašo naslednjo avanturo. Opomniki se izoblikujejo glede na vašo zgodovino aktivnosti, kot zagotovilo, da baterije nikoli ne zmanjka. Če ura zazna, da se baterija približuje kritičnim vrednostim med vadbo, vas samodejno opozori, da izberete drug, ustreznejši program baterije.

Suunto 5 – osebni trener v uri

Suunto 5 sledi vašemu fizičnemu napredku in prilagaja smernice programa vaše vadbe glede na želje, napredke in cilje. Tako kot osebni trener vam tudi ura pove, kdaj je čas za počitek. V primeru, da zmanjka motivacije za trening, pa vas opomni in motivira za vadbo. Suunto 5 je več kot ura na vašem zapestju, je zanesljiv partner vaših vadb, katerega ne boste želeli sneti.

Delite svojo strast – z aplikacijo SUUNTO

Povežite uro Sunnto 5 z aplikacijo Suunto. Na podlagi tega boste prejemali obvestila z vašega pametnega telefona (klice, obvestila in sporočila), videli čas sončnega vzhoda in zahoda, beležile se bodo vaše aktivnosti, sledili boste lahko dolgotrajnim ciljem, še posebno dnevnim aktivnostim in korakom ter dolžini in kakovosti vašega spanca. Brez večjih naporov pa lahko vaše dosežke delite v skupnosti Suunto. Aplikacija Suunto je na voljo na App Storu in Google Playju.

MKF_9060 Samsung Galaxy Watch Active: spremljajte svoj napredek s stilom Artenix: čudežni pas, ki napolni baterijo vaše pametne ure Apple Watch Artenix: pašček, ki brezžično napolni baterijo pametne ure Apple Watch 260119_01_330_1_260119 Braun BN0265: kronografska ura z brezčasnmi dizajnom CASIO PRO TREK WSD-F30: 'navadna' ura, ki je po potrebi tudi pametna CASIO PRO TREK WSD-F30: ‘navadna’ ura, ki je po potrebi tudi pametna ·