SJOSTROMC-9978_lo_150047
Sponzorirano · Utrip mesta · šport

CITYTRAIL™ predstavlja nenehno raziskovanje enkratnih in neponovljivih poti vsakega mesta. Betonsko mesto želimo pretvoriti v zanimiv poligon za tek, kjer smo ves čas na preži za novimi možnostmi za popestritev treninga – iščemo nove tekaške poti, različne podlage in zanimive lokacije, za katere še ne vemo da obstajajo.

Pustite stare ustaljene poti za sabo, prekinite rutino in se podajte na raziskovanje vašega mesta. S tem namenom so pri Salomonu že v lanski sezoni razvili povsem novo linijo tekaške opreme CITYTRAIL™, ki omogoča svobodo gibanja in izjemno vsestranskost, letos pa jo še nadgrajujejo z novim tekaškim copatom X-SCREAM 3D.

Odkrijte CITYTRAIL™ z novim tekaškim copatom! Salomon je z novim X-SCREAM 3D napovedal evolucijo vsakdanjega treninga. X-Scream 3D zagotavlja še več udobja in blaženja za tek po utrjenih poteh kot njegovi predhodniki, še vedno pa nudi dovolj stabilnosti in oprijema, ko boste iz ustaljenih poti zašli na razgibano mestno podlago. Novi CITYTRAIL tekaški copat nudi tekačem, ki si želijo prekiniti vsakodnevno rutino, popoln oprijem stopala, dinamično blaženje in stabilnost ter oprijem na vseh vrstah podlage.

Nova 3D tehnologija blaženja zagotavlja izjemno mehkobo za tek po trših podlagah in asfaltu, hkrati pa vam nudi tudi zadostno mero odzivnosti in hitrosti. Popoln in natančen oprijem stopala nudi kombinacija Sensifit™ sistema in Quicklace™ kevlarskih vezalk, ki ohranjata stopalo na pravem mestu, ves čas aktivnosti, ne glede na oviro, ki jo želite premagati v svojem mestu. Za še boljši oprijem stopala pa bo poskrbela posebej oblikovana brezšivna mrežica znotraj čevlja, imenovana Endofit™. Celoten paket tehnologij zaključi zelo dobro poznan Salomonov Contagrip™ podplat, ki zaradi svoje sestave nudi optimalen oprijem in dolgo življenjsko dobo.

Odpri galerijo
sdas Svetovno prvenstvo v hokeju na ledu 2015 tudi slovensko obarvano Salomon S-LAB kolekcija Salomon S-LAB – nova kolekcija tekaških copat in oblačil Fingerskate park v Obsešnu v Ljubljani Fingerbear fingerboards – slovenske unikatne prstne rolke iz lesa SS15_Citytrail_nagradna igra Nagradna igra – Osvojite Salomon tekaški nahrbtnik! · ·