UV-kamera Nurugo SmartUV
V zraku · tehnologija · gadgeti

Se spomnite Niveine akcije pred dvema letoma, ki je s pomočjo UV-kamere razkrivala moč sončnih žarkov. Bližajo se poletni mesecih, ko bomo precej bolj izpostavljeni soncu. In čeprav se večina izmed nas zaveda škodljivih učinkov sončnih žarkov, še vedno dogaja, da svoje kože ne zaščitimo dovolj. Morda pa vas bo UV-kamera za pametni telefon Nurugo SmartUV prepričala, da se tokrat vendarle dovolj zaščitite.

Prepogosto se dogaja, da svoje kože pred soncem ne zaščitimo dovolj oz. izdelkov za zaščito pred UV-žarki sploh ne uporabljamo. Sonce je človekov prijatelj, še več, je najpomembnejši vir življenja, a vse dobro ima običajno tudi slabe plati, zato je sonce, če se mu preveč izpostavljamo, tudi sovražnik našega zdravja. Kako zelo si škodujemo v primeru ne- ali slabe zaščite, boste lahko zdaj videli s pomočjo UV-kamere za pametni telefon Nurugo SmartUV, ki pokaže škodo na koži, ki je nastala zaradi izpostavljenosti UV-žarkom.

PREBERITE ŠE: Tako je videti sadje pod UV-svetlobo

In kako deluje? Nurugo SmartUV zgolj vstavimo v priključek MicroUSB/Lightning, ta pa telefon v trenutku spremeni v UV-kamero, ki prek namenske aplikacije razkriva stanje kože, ki ga s prostim očesom ne vidimo. Prav tako lahko z njo preverimo, kje si nismo nanesli dovolj sončne zaščite. Zaščiteni deli bodo na kameri videti povsem črni, zato ne boste mogli zgrešiti nezaščitenega mesta.

Galerija – kamera Nurugo SmartUV:

UV-kamera Nurugo SmartUVOdpri galerijo
Upright Go Upright Go – poslovite se od sključene drže C-Safe C-Safe: da ne boste nikoli več izgubili svojega telefona Nova kamera Samsung Gear 360 Nova Samsung Gear 360: 360-stopinjski zajem v ločljivosti 4K in kompatibilnost z iPhonom Samsung DeX Samsung DeX – moj pametni telefon je lahko računalnik · · · ·