cover-onmeplus
V zraku · tehnologija

Dim po izidu pametnega telefona OnePlus5 pred nekaj meseci se še ni dobro polegel, že so v kitajskem podjetju ‘zanetili nov ogenj’. Če se še spomnite OnePlus 5, krasi ga predvsem izjemna kakovost, ki je na voljo po dostopni ceni. Bomo podobne reči lahko govorili tudi o novem modelu telefona OnePlus 5T? Poglejmo.

Enako potezo so pri OnePlus napravili že pri modelu OnePlus 3, ko so le nekaj mesecev po lansiranju modela na trg poslali še rahlo izboljšano različico 3T. A zgodbi OnePlus 5 in 5T sta vseeno nekoliko drugačni.

Vse se začne pri zaslonu, ki je na novem modelu precej bolj sodoben. 6-palčni zaslon AMOLED z razmerjem stranic 18 : 9 ima namreč tanjše robove in je zato tudi večji. Novi zaslon se tudi bolje odziva v zelo svetlih pogojih.

Sicer pa OnePlus5T poganja procesor Qualcomm Snapdragon 835, za hitro delovanje pa bo poskrbelo 6 GB oziroma 8 GB spomina. Bralnik prstnih odtisov je zdaj na hrbtni strani. Nadgradnjo je doživela tudi kamera, ki ostaja dvojna, kjer ima ena leča 16 megapikslov, druga pa kar 20 megapikslov. Videoposnetke boste lahko snemali v ločljivosti 4K.

Prek funkcije DashCharge boste telefon lahko napolnili zelo hitro. OnePLus 5T ima zdaj tudi funkcijo obraznega prepoznavanja pri odklepanju telefona. Deluje tako hitro, da bo tipkovnica že s hitrim pogledom na telefon odklenjena.

Različica s 64 GB prostora in 6 GB spomina bo stala 499 evrov, 128 GB prostora in 8 GB spomina pa le 60 evrov več.

Galerija: Pametni telefon OnePlus 5T – še korak naprej

Pametni telefon OnePlus 5T – še korak naprejOdpri galerijo

Bang&Olufsen Beoplay M3 - ovijte svoj dom v glasbo Bang&Olufsen Beoplay M3: ovijte svoj dom v glasbo Unistellar Evscope: pametni teleskop Unistellar Evscope: pametni teleskop Kako posneti odlično fotografijo ognjemeta? Kako posneti odlično fotografijo ognjemeta? cover-incubate Incubate: aplikacija, ki ti dovoljuje, da si pošlješ sporočilo 25 let v prihodnost ·