LG G4
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Čeprav LG svojega pametnega telefona še ni uradno predstavil, pa so tehnični podatki in zdaj tudi slika zgolj še javna skrivnost. Po videzu sodeč kaj dosti ne odstopa od svojega predhodnika LG G3, a z usnjenim (vsaj šest različnih odtenkov- od črne, rjave do moder in rumene) ali plastičnim ozadjem (črn, bel, zlat, rdeč in vijoličen) s psevdo karbonskim videzom ima ta pametni telefon, ki naj bi prve kupce iskal že konec aprila 2015, kaj pokazati.

S tehničnega vidika pametni telefon LG G4 za uporabnike prinaša sledeče. 5,5-palčni zaslon HD ločljivosti 2560 x 1440 slikovnih točk, sprednjo kamero ločljivosti 8 milijonov slikovnih točk in digitalni fotoaparat (f/1.8, 16 milijonov točk) z laserskim avtofokusom, možnostjo zajema tudi pri šibkejši svetlobi in uporabo ročnega načina. Za delovanje mobilnega operacijskega sistema Android 4.4.2 KitKat (obeta se nadgradnja na Android 5.0 Lollipop), ki bo naložen na 6-jedrni procesor Qualcomm Snapdragon 808 bo skrbela zamenljiva in superzmogljiva baterija s kapaciteto 3000 mAh, za dodaten prostor na 8,9 mm debelem telefonu pa reža za spominsko kartico microSD.

PREBERITE ŠE: Kateri so najboljši Android telefoni za leto 2015?

Le malo je torej glede novega mobilnika LG G4 še prepuščeno domišljiji, vse manjkajoče karakteristike pa naj bi bile razkrite na konferenci 28. aprila 2015. S telefonom se sicer vrača LG-jev Quick Circle etui z okroglim okenčkom, ki omogoča, da so vsa opozorila vidna tudi, ko je etui zaprt.

LG G4Odpri galerijo
Top Android telefoni za leto 2015 Najboljši Android telefoni za leto 2015? Asus Fonepad 7 (FE171CG) Test: nova tablica Asus Fonepad 7 – Fonepad ostaja zvest svojim načelom HTC One M8s bo cenejša in strojno nekoliko ''šibkejša'' verzija modela One M8. Pametni telefon HTC One M8s – cenejši dvojnik modela One M8 Pametni telefon Lenovo Lemon K3 Note. Pametni telefon Lenovo Lemon K3 Note – velik(o) za nizko ceno · ·