Pisan interier kontejnerja je odlična kulisa za zabavo.
Utrip mesta · arhitektura

V Pragi je mogoče najeti kontejner Partyhouse, preurejen v kombinacijo bara in dnevne sobe, ki obiskovalcem nudi vse za izvedbo nepozabne zabave.

V Pragi so našli popolno rešitev za vse, ki s svojimi divjimi zabavami ne želijo motiti spanca sosedov. Na hribu Strahov s čudovitim razgledom na mesto je namreč mogoče najeti Partyhaus kontejner, preurejen v kombinacijo pisane dnevne sobe in bara. Na triintridesetih kvadratnih metrih se nahaja prav vse, kar je potrebno za izvedbo zabave; dobro založen bar, poln hladilnik trendi prigrizkov, namizne igre ter televizija in glasbeni sistem, na katerega obiskovalci zgolj naložijo svoje datoteke. Obiskovalci se lahko med zabavo osvežijo v popolnoma opremljeni kopalnici. Kontejner naenkrat sprejme deset obiskovalcev, ki se lahko popolnoma sprostijo in uživajo v nepozabni zabavi, po kateri ni treba pospravljati in pisati opravičil razjarjenim sosedom.

Prostor ima vse, kar je potrebno za zabavo. Odpri galerijo
Creatura sredi jezera. Creatura: plavajoč mlin, katerega so ustvarili otroci Stenska ilustracija Anje Polh resnično popestri prostor. Štart up – v Velenju odprli prve coworking prostore FRAN SILVESTRE ARQUITECTOS . BALINT HOUSE . BETERA (9) Casa Balint: Arhitektura, ki se igra s svetlobo in senco 1-Photon-Space-outside-in-the-day The Photon Space: steklena hiša s pozitivnimi učinki na naše zdravje ·