Sodobno pohištvo showooma znamke Mustang
Utrip mesta · dom

Ponudnik obutve Mustang je dobil novo pohištvo za svoj razstavni prostor. Pri oblikovalski agenciji Pelonio s sedežem v Madridu so namreč oblikovali čudovito pohištveno kolekcijo, ki omogoča izjemno moden in sodoben način razstavljanja vzorčnih modelov čevljev in galanterije.

Pri ponudniku obutve in modnih dodatkov, trgovskem podjetju Mustang, imajo novo pohištvo, ki je njihovemu razstavnemu prostoru vsekakor dalo večjo vrednost in ga naredilo še privlačnejšega. Police, pladnji, klopi, obešalniki in miza, katerih čist grafični dizajn in prelepa barvna kombinacija sive (kamen), bež (les) in rožnate barve poudarja k trendom usmerjeno filozofijo modne znamke, so delo oblikovalske agencije Pelonio.

Podjetje Mustang zagovarja kakovost, ki stoji za oznako “narejeno v Španiji”, že od zgodnjih 60. let, ko je ustanovitelj blagovne znamke Pascual Ros Aguilar odprl prvo tovarno čevljev v španskem Alicantu. Danes je podjetje Mustang eden izmed najbolj trendovskih proizvajalcev čevljev in modnih dodatkov, kar dokazuje tudi razstavni prostor, ki je te dni dobil osveženo, še sodobnejšo podobo.

PREBERITE ŠE: Metis: miza iz masivnega lesa za urejeno delovno okolje

Sodobno pohištvo showooma znamke MustangOdpri galerijo
Stone Rug: ''kamnita'' preproga Stone Rug: futuristična preproga iz kamnitega furnirja Pametni hladilnik Samsung Family Hub CES 2016: Samsung Family Hub: pametni hladilnik z zaslonom na dotik Stol Ligeira Ligeira: nenavaden stol, ki spominja na geometrijski lik Kako najenostavneje očistiti mikrovalovno pečico? Kako mikrovalovno pečico najlažje očistiti? ·