1
Utrip mesta · moda

Oglejmo si najboljše modno obarvane trenutke preteklega leta, ki jih je v svoj fotografski objektiv ujel eden najbolj opevanih streetstyle fotografov – Phil Oh.

Phil Oh je modni streetstyle fotograf, ki svoje vrhunske fotografije objavlja na blogu Streetpeeper, za svojega pa ga imajo tudi pri modni Bibliji Vogue. Eden najbolj opevanih fotografov uličnih stilov na ulicah svetovnih prestolnic med tedni mode v svoj fotografski objektiv lovi vse, ki v svetu mode kaj štejejo. Njegovemu hitremu očesu in spretnim prstom ne uidejo najbolje in predvsem najbolj zanimivo oblečene modne blogerke, svetovno znani modeli, modne urednice, “buyerji”, modni oblikovalci, pevke, igralke in vsi ostali, ki se vrtijo v bleščečem svetu vedno novih trendov. Svetu, na katerem so letos pustili pečat predvsem rožnati plašči Shrimps, zanimive Fendijeve torbice, Marnijevi metalik odsevi, Moschinovi stripovski potiski, Birkenstock natikači in beli športni copati adidas Stan Smith.

V galeriji si oglejmo nekaj najboljših modnih streetstyle trenutkov preteklega leta.

Odpri galerijo
chanel-rtw-spring-summer-2015 10 novoletnih zaobljub za modno 2015 PicMonkey Collage Top 5 modnih oblikovalcev, ki jih moramo spremljati v letu 2015 PicMonkey Collage Največji vrhunci in ‘’kiksi’’ na rdečih preprogah v letu 2014 cover-fw Tedni mode 2015 – Fashion Weeks 2015 – modno dogajanje v letu 2015 · · ·