Pietro Boselli je najbolj seksi učitelj matematike na svetu in moški model.
V zraku · buzz buzz

Seksi profesor oziroma profesorica so sanje domala vsakega dijaka oziroma študenta. Za študentke univerzitetnega kolidža v Londonu (University College London) pa to niso bile samo sanje, saj so imele to srečo, da jih je matematiko poučeval seksi Pietro Boselli. Če vam je ime znano je to zato, ker je precej znan moški model. Nič čudnega torej, da se ga je hitro prijel vzdevek najbolj seksi profesorja matematike na svetu.

Pietro Boselli je najbolj seksi profesor matematike na svetu, da pa je tudi model v študentskih klopeh sprva ni bilo znano. ”Izdal” ga je šele eden njegovih učencev, Arief Azli, ki je na njegove slike naletel na Instagramu. In dekleta, če že izpolnjujete formularje za vpis na univerzitetni kolidž v Londonu, naj vas razočaramo, saj je Boselli, ki dela pod okriljem modne agencije Models 1, univerzo zapustil junija 2014 in je, predvidevamo, sedaj maneken za polni delovni čas.

PREBERITE ŠE: Top 10: Najbolj seksi ženske manekenke & fotomodeli 2015

Po svoje ga gre čisto razumeti, da je učiteljsko plačo, kljub doktorskemu nazivu, zamenjal za manekensko, saj v teh vodah gotovo precej več zasluži. Dekleta pa v jok in nazaj v realnost.

Pietro Boselli kot profesor in maneken.Odpri galerijo
Bizarne avtomobilske nesreče. Najbolj nenavadne avtomobilske nesreče Življenje astronavtov na ISS. Kakšno je življenje astronavtov na Mednarodni vesoljski postaji? shutterstock_640442023 10 enostavnih trikov, ki znanstveno dokazano učinkujejo, da nas drugi vidijo bolj “seksi” tz Redke fotografije zvezdnikov iz 90. let, ki so neverjetno zabavne · ·