Čutara Pint
Utrip mesta · dom

Poletje je čas za kampiranje. In kampiranje je čas za pivo. Čutarice in pivo v osnovi nekako ne gredo skupaj. Čutarice so namenjene hidraciji, za pitje vode, ko se potepamo po naravi, kjer pa se kdaj prileže tudi kakšna pločevinka piva. A s čutarico Pint znamke Stable Goods, ki se iz čutarice spremeni v vrček, boste lahko iz nje mirne duše naredili tudi požirek piva, ne da bi se pri tem počutili čudno.

Pint ni običajna čutarica. Je namreč tudi vrček za pivo. Čutarici lahko namreč odstranimo dno, ki se nato privije na njen vrat, in že imamo spodoben vrček za pivo (ali katero drugo pijačo). Dejstvo, da čutara nima dna, ima še eno veliko prednost. Precej lažje jo je očistiti, in to brez nepotrebnega stresanja v slogu barmanov.

PREBERITE ŠE: Brando: nahrbtnik, ki je tudi zložljiv stolček

Pint znamke Stable Goods je torej čutara podnevi in vrček za pivo ponoči. Njeno uporabno vrednost so na Kickstarterju prepoznali številni, zato jo danes že lahko naročite. Zanjo boste morali odšteti 28 evrov.

Čutara/vrček PintOdpri galerijo
Brando - nahrbtnik z zložljivim stolčkom Brando: nahrbtnik, ki je tudi zložljiv stolček Kako imeti vedno pospravljene poličke? Kako imeti vedno pospravljene poličke? Nenavadno sedalo HiLo Nenavadno sedalo HiLo Spyndi - stol, ki ga ukrojimo po meri Spyndi: prilagodljiv stol tisočerih obrazov, ki ga sestavljate kot puzzle · · ·