Natalia Vodianova
V zraku · buzz buzz

Pirellijev koledar vsako leto razveseli mnoge ljubitelje supermodelov kot so Cindy Crawford, Adriana Lima, Gisele Bundchen, Kate Moss in Isabeli Fontana. Naslednje leto pa bo po zaslugi opevane fotografinje Annie Liebovitz najbolj seksi koledar na svetu dobil popolnoma novo podobo, saj bo namesto provokativnih fotografij, posnetih na eksotičnih lokacijah, prikazoval klasične portrete najbolj vplivnih žensk iz različnih področij.

Lanskoletni Pirellijev koledar je bil tako kot vsako leto pred tem poln fotografij čudovitih supermodelov v zapeljivih pozah – Pirellijevo leto 2015 so zaznamovale v lateks oblečene lepotice Carolyn Murphy, Gigi Hadid, Joan Smalls in Candice Huffine, ki jih je v svoj objektiv mojtrsko ujel Steven Meisel. Sedaj pa Annie Liebovitz za leto 2016 napoveduje popolnoma novo ero, saj bo vanj vključila le en supermodel, in sicer Pirellijevo veteranko Natalio Vodianovo, ki ji bodo ob boku stale vplivne ženske z različnih področij, med katerimi bodo tudi Amy Schumer, Serena Williams, Tavi Gevinson in Patti Smith.

Annie za Pirellijev koledar 2016 obljublja klasične portrete, na katerih bodo prikazane močne ženske v vsej svoji naravni lepoti.

Amy SchumerOdpri galerijo
Poročna obleka z najdaljšim stažem 11. nevesta v družini, ki bo oblekla 120 let staro poročno obleko svoje prapraprababice Če bi se risani junaki starali kot ljudje. Andrew Tarusov: Tako bi izgledali risanki junaki, če bi se starali kot ljudje Težave z modrci 12 najbolj nadležnih težav z modrcem, s katerimi se lahko poistovetimo vse ženske Victoria's Secret: seznam #whatissexy 2015 Kaj je seksi? – Pri Victoria’s Secret objavili seznam #WhatIsSexy 2015 · · ·