Začudeni obrazi živali
V zraku · buzz buzz

Nimamo samo ljudje čeljusti do tal, ko nas kaj šokira, ko nas kaj začudi in ko si rečemo, ”Kaj za vraga?!” Čemu so bile te začudene živali dejansko priča ne vemo, skoraj zagotovo pa so vse hodile v dramsko šolo mačke OMG Cat (njeno pravo ime je Chocolate), ki si je leta 2010 svetovno slavo ustvarila s spahnjeno čeljustjo zaradi katere je izgledala šokirana kot lik na sliki Krik Edvarda Muncha.

Težko je reči, kaj je te začudene živali tako zelo šokiralo, vsekakor pa so njihovi izrazi neprecenljivi. Upamo lahko le, da jim videno ni povzročilo kakšnih travm. Sicer pa, saj poznate zgodbo o OMG Cat, ko so ljudje fotografijo mačke Chocolate s spahnjene čeljustjo zamenjali za stanje šoka. Lastnica se je z njo na internet obrnila po pomoč, saj so bile vse živalske klinike tisti večer že zaprte.

PREBERITE ŠE: Fotografije neverjetno lepih živali z dvema različnima barvama oči

Zgodba o njej ima srečni konec, njen izraz pa je očitno navdahnil številne živali, ki so jo skušale posnemati in doživeti svojih pet minut slave.

Začudeni obrazi živaliOdpri galerijo
“I Have This Thing with Floors” Instagram profil, ki nas navduši nad tlemi Miniaturne škatlice, ki nas potolažijo Mini škatlice za vžigalice, ki nas spravijo v dobro voljo Otroci rock zvezd, ki so na las podobni svojim staršem Otroci rock zvezdnikov, ki so čiste kopije svojih staršev Preverite, koliko let vam glede na fotografijo prisodi Microsoft. Preverite, koliko Microsoft misli, da ste stari? #HowOldRobot