Začasni beli tatuji
Utrip mesta · moda · ženska moda

Če ste mislili, da so začasni tatuji le stvar poletja, ste se močno motili. Tukaj so pravljični začasni tatuji, ki izgledajo kot snežinke in so kot nalašč za vse, ki bi se v zimskem času rade prelevile v kraljične iz Ledenega kraljestva.

Res je, da so začasni tatuji, predvsem letošnje poletje izjemno trendi metalik tatuji, ki čudovito zasijejo v kombinaciji z zagorelo kožo, nekako bolj stvar poletja. Poleti imamo namreč razkrito veliko več kože kot pozimi, ki samo čaka, da jo popestrimo z začasnimi poslikavami.

Kljub temu pa so se pri podjetju Mr. Kate domislili prelepih belih začasnih tatujev, ki izgledajo kot snežinke in jih lahko nosimo na predelih telesa, ki so odkriti tudi v hladnem vremenu. To zimo so tako na svoj račun prišle vse ljubiteljice začasnih tatujev, ki bodo svojo bledo kožo tokrat olepšale s pravljičnimi snežno belimi tatuji, nad katerimi bi bila navdušena tudi kraljična Elsa iz Ledenega kraljestva.

PREBERITE ŠE: 20 čudovitih tetovaž iz kane, ki spominjajo na čipke

Začasni beli tatujiOdpri galerijo
#glitterroots: nov trend ženskih frizur Ženske frizure 2015: v modi so narastek in bleščice #glitterroots 54bc0009d41f3_-_hbz-10-for-30-00-ppht1g-joanna 10 stvari, ki jih mora imeti ženska v omari do 30. leta Mavričast narastek Frizure 2015: je mavričast narastek najbolj vroč trend v barvanju las? Victoria's Secret Fashion Show 2015: najboljši trenutki z modne revije Victoria’s Secret Fashion Show 2015: Utrinki z največje modne revije na svetu! ·