Predvajalnik Sony NW-WM1Z
V zraku · tehnologija · gadgeti

Sonyjev predvajalnik walkman NW-WM1Z ni drag, ker bi bil redek zbirateljski kos. Je namreč povsem nov, Sony pa je člana serije Signature Series predstavil na berlinskem sejmu IFA 2016. Za walkman Sony NW-WM1Z boste morali odšteti, reci in piši, 3200 ameriških dolarjev! Cena je osupljiv, prav tako zvok, ki je takšen, kot si ga je zamislil izvajalec. Ideja o predvajalniku kot samostojni enoti se morda zdi predpotopna, a NW-WM1Z daje walkmanu legitimnost in pravico do obstoja.

Walkman Sony NW-WM1Z, ki je predstavnik nove linije s podpisom Signature Series  in predstavlja konvergenco vrhunskih Sonyjevih analognih in digitalnih tehnologij, krasi ohišje iz pozlačenega bakra brez kisika – baker se pogosto uporablja v proizvodnji inštrumentov, saj zagotavlja edinstveno predvajanje zvoka z izjemno akustiko zvoka –, usnje ter 4-palčni zaslon na dotik ločljivosti 854 x 480 slikovnih točk.

Walkman NW-WM1Z bo zadovoljil tudi najbolj petične avdiofile, saj se ob poslušanju zdi, da izvajalec nastopa pred vami. Slišite namreč tudi najbolj fine odtenke zvoka studijske kakovosti.

PREBERITE ŠE: Rawman 3000 je walkman za vinilke!

Ponaša se z 256 GB prostora za shranjevanje, ki ga lahko razširimo s spominsko kartico microSD. Podpira zvočne datoteke izvornega formata DSD (Direct Stream Digital), kar pomeni, da se ohranijo vse pristne podrobnosti prvotnega snemanja. Pohvali se lahko tudi s tehnologijo LDAC, Sonyjevo novo zvočno tehnologijo, ki omogoča, da poslušate visokokakovostne brezžične zvočne posnetke tudi prek povezave Bluetooth.

Ker je 3200 ameriških dolarjev precej visoka cena, Sony ponuja tudi cenejšo in na videz povsem enako različico, ki pa še vedno stane zasoljenih 1200 evrov. Namesto iz pozlačenega bakra ima ohišje, izdelano iz aluminija.

Predvajalnik Sony NW-WM1ZOdpri galerijo

PowerEgg - dron v obliki jajca Kvadrokopter PowerEgg – jajce, iz katerega se ”izleže” dron Prenosni polnilec Estream Prenosni polnilec Estream: mobilna hidroelektrarna za polnjenje telefona DJ škatla za pico Škatla za pico, ki je tudi DJ mešalna miza Povie – nosilec za telefon kot ogrlica Povie – nosilec za telefon, ki se nosi okoli vratu kot ogrlica · ·