shutterstock_97174775
V zraku · odnosi

Kljub temu da trdimo, da ljubezen ne pozna meja, se družbi še kar zdi neprimerno, da skupaj vidijo mladeniča in starejšo žensko. Danes je takšnih razmerij vse več, razlogi, zakaj nekatere moške privlačijo le starejše ženske, pa so številni.

1. Starejše ženske imajo nadzor nad svojimi hormoni.

Seveda, sem niso vštete ženske, ki so v menopavzi. Starejše ženske so manj nagnjene k dramatičnim izbruhom kot mlajše ženske. To za moške pomeni manj čustvenega pritiska, saj so se ženske skozi leta naučile, kako nadzorovati svoja čustva. Moški imajo radio preprostost in starejše ženske vedo, kako ostati mirna v stresnih situacijah.

2. Imajo več izkušenj.

Jasno je, da pridejo izkušnje z leti, tudi kar se tiče seksa. Starejše ženske zelo dobro vedo, kaj početi v postelji, dobro pa se zavedajo tudi svojih potreb. Njihova samozavest, svoboda in nagnjenost k eksperimentiranju so tisto, kar privlači mlade fante. Starejše ženske so prerasle negotovost, povezano z lastnim videzom, in vedo, kako uživati v seksu. Mladi moški imajo to radi in cenijo prevlado starejših žensk.

3. Niso obsedene s svojim telesom.

Moškim so všeč ženske z resničnimi oblinami in tiste, ki niso obsedene s svojim telesom. Starejše ženske so se z leti naučile, kako sprejeti svoj videz in svoje telo, ter nimajo težav s samozavestjo. Zavedajo se svojih pomanjkljivosti, ampak tudi vedo, da to ne vpliva na srečo.

4. Partnerju ni treba biti ‘fant’.

Ko v vezi ni pritiska, povezanega z dolgotrajnim razmerjem, lahko ljudje (še posebej moški) v odnosu uživajo, saj se počutijo svobodnejše. Starejše ženske so večinoma že imele resno zvezo, morda so bile celo poročene, in resno razmerje je zanje zdaj manj pomembno. Želijo preprosto uživati. Po drugi strani mlade ženske vedno opredeljujejo svoj odnos in mislijo na ‘naslednji korak’ – to je tudi tisto, kar moške odbija, saj ustvarja določen pritisk.

5. So neodvisne.

Starejše ženske so neodvisne predvsem v finančnem smislu, večina od njih že ima svoje stanovanje/hišo in avto. Mlajšim moškim to ne predstavlja pritiska in odgovornosti, saj jim za žensko ni treba (po)skrbeti.

6. Znajo pokazati avtoriteto.

Dominanta partnerka je velikokrat del erotične fantazije številnih moških in starejša ženska je prav to – avtoriteta, ki prevlada nad mlajšim partnerjem. Moškim je seksi, ko ženska prevzame nadzor.

7. Cenijo svoje mlajše partnerje.

Starejše ženske uživajo v odnosu z mlajšim partnerjem in ga cenijo kot človeka, ne izpostavljajo njihovih napak in ne nameravajo ga spremeniti (kar se pogosto dogaja pri mlajših ženskah). Starejše ženske za to nimajo ne časa, ne živcev, znajo se prepustit in uživati v avanturi z mlajšim moškim. Cenijo, kar imajo, in se ne pritožujejo.


Mladiček se od odrasle ribice razlikuje po tem, da ima vidne oči in pigmentne pikice. Prvi rojstni dan zmajevih mladičkov v Postojnski jami 21 kul daril za maturante 20 kul daril za maturante citymagazine-cover Najbolj neverjetne fotografije z maturantskega plesa depresja_6 Kako odpustiti tistim, ki si tega ne zaslužijo? · · · · ·