digitalni fotomodel
Utrip mesta · moda

Če na Instagramu ne preberemo opisa profila @shudu.gram, z lahkoto spregledamo, da na slikah pravzaprav ni živ človek. Prvi digitalni supermodel na svetu je videti neverjetno resnično. Shudu je tridimenzionalni model, ki ga je ustvaril 28-letni britanski fotograf Cameron-James Wilson. Shudu je v nekaj tednih postal eden najbolj priljubljenih Instagram profilov.

Prvi digitalni supermodel na svetu je videti neverjetno realistično. Shudu je tridimenzionalni model, ki ga je ustvaril 28-letni fotograf Cameron-James Wiliams. Njegov profil najdete pod imenom @shudu.gram. Neverjetna realističnost modela ter nekaj Rihannine pomoči (Rihannina Fenty Beauty linija je delila profil Shuduja), je digitalni supermodel izstrelilo med same zvezde Instagrama. Wilson je v intervjuju poudaril, da Shudu ni bil izdelan s specifičnim namenom, temveč je produkt ustvarjalnega procesa. Prav tako njegov videz (Shudu je temnopolta ženska) nima nobenega posebnega namena ali pa aktivistične ali rasistične note. Nekaj fotografij s profila Shunu si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

PREBERITE ŠE: 10 trikov, s katerimi boste takoj videti bolj luksuriozne

Na poti do slave je modelu pomagala tudi Rihanna.Odpri galerijo
cover-chupachups FILA x Chupa Chups – najbolj prisrčno sodelovanje leta cover-najelegantnejse-superge Adidas Hender Scheme: So to najelegantnejše adidaske vseh časov? pueblando_ando_lacoste_save_our_species_campana_01 Lacoste je svojega krokodila zamenjal z ogroženimi živalskimi vrstami 897b8f942c1898356c2dffb5a8ac7273 Švedska znamka ulične mode & Other Stories prihaja na Dunaj · · · ·