Psi, ki obožujejo vožnjo z avtomobilom.
V zraku · buzz buzz

Nismo le ljudje tisti, ki uživamo v vožnji z avtomobilom. Čeprav nekateri psi vožnje ne prenašajo najbolje, pa štirikolesnike obožujejo marsikateri štirinožni kosmatinci. Za razliko od nas pa oni ne rabijo kaj dosti, da se zabavajo, odprto okno in nekaj vetra je že povsem dovolj. Res, težko boste našli srečnejšega sopotnika med živalmi, kot psa. Dokaz za to je serija fotografij ”Dogs in Cars”, ki jih je na inovativen način ujela fotografinja Lara Jo Regan.

Mops, prinašalec, pit bull terier, ne glede na pasmo, velikost ali starost, nekateri psi naravnost obožujejo vožnjo z avtomobilom. Tovrstne momente z ”vetrom v dlakah” je skozi foto serijo Dogs in Cars lovila fotografinja Lara Jo Regan, ki se je pri zajemanju fotografij poslužila posebnih svetlobnih tehnik, hitrih bliskavic in doma narejenih pripomočkov, pritrjenih na streho. Med nastajanjem je privezana visela skozi sovoznikovo šipo kot bi bila v kakšni gorski steni.

PREBERITE ŠE: Pes Fritz, ki ne zna ujeti hrane

In rezultat? Fenomenalni posnetki psov, ki nas bodo spomnili, kako malo je treba, da smo srečni.

Psi, ki obožujejo vožnjo z avtomobilom.Odpri galerijo
The beauty of young love 15 znakov, da smo v vezi s pravim moškim cover Grafiti z močnimi okoljevarstvenimi sporočili, ki sporočajo neprijetno resnico cover_sola Sola: Aktivejšn generejšn – pridruži se gibanju za gibanje PicMonkey Collage Fotografinja, ki za porterete slavnih ne uporablja DSLR-ja, ampak vintage fotoaparat · ·