Marylin Monroe preden je bila slavna
V zraku · buzz buzz

Preden je bila slavna, je bila Marilyn Monroe znana kot Norma Jeane Baker. In leta 1946 sta z njenim tedanjim ljubimcem, fotografom Andréjem de Dienesom, odpotovala na Malibu, kjer sta posnela fotografije tedaj komaj 20 let starega dekleta, ki je živelo še v popolno anonimnosti in daleč od statusa femme fatale oz. filmske dive. Oglejte si redke fotografije Marilyn Monroe, ko je bila stara komaj 20 let.

Marilyn Monroe so skozi njeno kariero v objektiv ujeli številni fotografi. Številne njene fotografije iz kratke, toda bogate kariere so postale legendarne, a še preden je Marilyn Monroe postala nenadomestljiva seks ikona 20. stoletja, je bila zgolj Norma Jeane Baker, še eden v vrsti lepih obrazov.

Toda že pri 20 letih se je videlo, da ji anonimnost ni pisana na kožo in nedolgo zatem je prerasla v eno največjih ikon svojega časa.

PREBERITE ŠE: Če bi Marilyn Monroe živela danes

V nadaljevanju si oglejte izjemno redke fotografije Marilyn Monroe, ko je bila stara komaj 20 let, ki jih je posnel André de Dienes.

Redke fotografije Marilyn Monroe, ko je bila stara komaj 20 let:

Marylin Monroe preden je bila slavnaOdpri galerijo
Nakupovanje kozmetika Zakaj nikoli ne smeš prositi svojega fanta, da kupuje ličila namesto tebe Svetovni dan zdravja 2016 Svetovni dan zdravja 2016: s skupnimi močmi nad sladkorno bolezen Test z rdečo piko Rdeča pika – optična prevara, ki je postala spletna senzacija! Kaj pa vidiš ti? Kaj so Steve Jobs, Bill Gates in drugi uspešneži počeli do 25. leta? Kaj so Steve Jobs, Bill Gates in drugi uspešneži počeli do 25. leta? ·