russianteens3
V zraku · buzz buzz

Ko pomislimo na Rusijo se v glavo naselijo podobe o sibirskem mrazu, hladni vojni, hladnem človeškem karakterju, vodki, kučmi… Vse je nekako povezano z mrazom, čeravno nekaj le metaforično. A tudi Rusija ni več to, kar je bila. Vročinski valovi danes pljuskajo tudi čez njeno mejo in ljudje se hladijo kakor vedo in znajo. Če je treba v bazen spremenijo tudi dnevno sobo, kot je to storila skupina najstnikov.

Dobrih 300 km jugovzhodno od Moskve v bližini pač ni plaže in ker je za Ruse vročina nekaj novega tudi bazeni še niso posejani za vsakim vogalom. Kučme in valenke so resda še vedno obvezna garderoba, a tudi kopalke ne smejo več manjkati.

PREBERITE ŠE: City mestne plaže: Berlin, Nemčija #4

Toda kopalke kot take niso dovolj, zato so ruski najstniki svoje najemniško stanovanje, seveda brez vednosti lastnika, oblekli v plastiko in ga dobesedno poplavili. Njihova iznajdba je v trenutku poplavila internet in čeprav so na VK-ju, ruski različici Facebooka, ostali anonimni, bo slika gotovo prišla tudi do lastnika.

Čofotanje v dnevni sobi si oglejte v galeriji

Odpri galerijo
cover-balerina-balet-sport-v3 Dokaz, da je balet resen šport! Človeška kreacija z veliko pomočjo narave Tree of 40 fruit: o drevesu, ki obrodi kar 40 vrst sadja cover Nostalgična fotoserija, ki prikazuje zgodovino video iger skozi razvoj igralnih konzol “Sin človekov” (Magritte) Neverjetne slikarske klasike v digitalni preobleki · · · · · ·