shutterstock_444483772
V zraku · buzz buzz

Če kdo ve, kako dolgoročno povečati svoje premoženje, je to gospod Buffett, ki ima na svojem bančnem računu ‘le nekaj’ milijard. Kaj ima za povedati o rasti premoženja?

Živimo v družbi, ki vrednoti dosežke. Če so ti doseženi po legalni poti ali pač z iskanjem lukenj v zakonu. In kaj o njem imajo za povedati bogataši?

Investitorja in filantropista Warrena Buffetta vsi poznamo. Znano nam je tudi, da je vrednost njegovega premoženja ocenjena na 84 milijard ameriških dolarjev (približno 75 milijard evrov). Nikoli doslej pa svojim sledilcem in oboževalcem ni razkril, kaj je skrivnost njegovega uspeha. A očitno bomo naposled le izvedeli!

Na spletni strani LinkedIn je Buffett zapisal, da svoje premoženje lahko povečate za 50 % le tako, da izboljšate svoje komunikacijske veščine. Če ne znate komunicirati, je isto, kot če mežikate dekletu v temi ‒ se ne zgodi nič. Lahko ste najbolj pametna oseba na svetu, a morate biti sposobni prenesti svoje znanje tudi v pokazati med komuniciranjem.

Buffet tako želi povedati, da morate biti tudi dobri pripovedovalci. Komunikacija nam prav pride v številnih situacijah, ne samo v poslovnem svetu. Naslednjič, ko se odpravite na intervju za delo ali kakšen drug sestanek, se spomnite, da je komunikacija ključ, ki odpira zlata vrata.


shutterstock_609949088 Ideje za božična darila 2018: vroča darila za najbolj poredne google iskanje 2018 Leto 2018 v iskanju: kaj smo na Googlu najpogosteje iskali Slovenci? Ideje za božična darila 2018: premišljena in ‘draga’ darila pod 20 evri. Ideje za božična darila 2018: premišljena darila pod 20 evrov roxanne-desgagnes-87838-unsplash Top 10: najbolj neverjetna znanstvena odkritja leta 2018 · · · ·