Samsungova pasja hišica prihodnosti Dream House.
Utrip mesta · dom

Tekalna steza, tablični računalnik Samsung Galaxy Tab S, hidroterapevtski bazen. Te ‘”priboljške” bi verjetno pripisali le človeku, a ne Samsungu. Njegova vizija, 30 tisoč dolarjev vredna pasja hišica ”Dream Doghouse”, namreč našteto ponuja tudi psom. Ker tudi psi si zaslužijo luksuz in razvajanje. Mar ne?

Samsung je pasjo hišico prihodnosti, vredno kar 30 tisoč dolarjev, predstavil na največjem kinološkem sejmu na svetu, Crufts 2015, ki ravnokar poteka v angleškem Birminghamu (5.-8. marec 2015), kjer so nekateri srečneži, in tu govorimo o psih, že lahko okusili kaj jim prinaša prihodnost, kot so si jo zamislil pri Samsungu.

PREBERITE ŠE: Psi, ki imajo več denarja kot mi: Bogati psi Instagrama

Modern dizajn pa ni zgolj jahanje na valu minimalizma, saj je arhitekturno, predvsem interier, zasnovan z mislijo na psa in njegovo naravno gibanje. Notranje stene hišice so polepljene s fotografijami psov, tu je televizija (tablica), vrt pa krasijo relaksacijska kad, ki se še kako prileže po dolgih sprehodih in tekalna steza porasla s travo, da ostaja pes v formi. Ne smemo pozabiti na blazinice z vzorci tačk in mehanizmom za samodejno polnjenje posodice za hrano. Očitno pasje življenje le ni več tako pasje. Preverite!

Galerija:

To je življenje.Odpri galerijo
Papirnati lončki za kavo s semeni. Papirnati lončki za kavo, ki jih lahko posadite #Kickstarter Večfunkcijska polica Harper Kraft & Ulrich, Harper: večfunkcijska polica za športne rekvizite Rastlinske trofeje “Elkebana” Pozabite mrtve živali – naj stene poživijo rastlinske trofeje “Elkebana” posoda Kuhinjska posoda “Hook”: Za vse kuharske kreativce tam zunaj · · ·