Signal samodejno kodira sporočila.
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Signal je preprosto orodje za kodiranje, ki ohranja vaše pogovore zasebne. Ta uporabna aplikacija pokriva vse načine komunikacije, od dokumentov do videoklicev.

S Signalom bodo vaša sporočila, namenjena ljudem, ki vas obkrožajo, ostala skrita. Aplikacija je namenjena vsakdanji uporabi. Omogoča pošiljanje in kodiranje tekstovnih, slikovnih in glasovnih sporočil, videoklicev ter dokumentov. Deluje povsod po svetu. Za svoje delovanje potrebuje le internetno omrežje. Prek Signala bo torej mogoče pošiljanje sporočil, ki jih nihče ne bo mogel prebrati ali slišati, ne glede na razdaljo med pošiljateljem in prejemnikom.

Aplikacija ponuja možnost, da nastavite čas, po katerem bodo sporočila izbrisana iz pogovorov z vašimi prijatelji. Dobri spomini se bodo ohranili, čeprav sporočila ne bodo več vidna.

Signal je projekt, podprt s številnimi subvencijami in donacijami. Zato je v prvi vrsti ustvarjen za uporabnikovo korist. Temu primerno je brezplačen in ne vsebuje oglasov.

daria-nepriakhina-198549-unsplash Hold: aplikacija, ki vas nagradi, če pustite telefon pri miru camila-cordeiro-20343 7 aplikacij, ob katerih se boste sprostili DTilLwuV4AAUzCm Google Arts & Culture: aplikacija ti zdaj pove, kateri znani sliki si podoben legalfling-app Aplikacija LegalFling: pred spolnim odnosom podpiši pogodbo · · · ·