100_rolljet_skiro_s_torbo_header
V zraku · buzz buzz

Pešačenje do šole in nazaj je tako zelo dolgočasno, pa tudi šolska torba ni prav nič lahka. Rolljet tako spremeni tvojo pot do šole in nazaj v zabavno in živahno dogodivščino. Težko torbo namesto tebe nosi namreč nosi kar Rolljet sam, poleg tega pa si tudi hitreje na cilju. Popoldne torbo preprosto snameš, z Rolljetom pohitiš na zabavo s prijatelji, mimogrede pa izvedeš še kakšen skejterski trik.

Rolljet je čisto pravi transformer. V nakupovalnem središču ali v šoli ga v nekaj sekundah spremeniš v torbo na koleščkih, na grobih terenih pa ga do konca zložiš in uporabiš kot nahrbtnik.

Rolljet je več kot torba, skiro ali rolka. Je del tvojega življenskega sloga. Na voljo so različni modeli, barve, vzorci in številni koristni in zabavni dodatki.

Kakovost je na prvem mestu.

Za Rolljet so materiali in sestavni elementi skrbno izbrani. Deska Rolljeta je ojačana s steklenimi vlakni. Kakovost in prožnost deske pa je primerljiva tudi z najboljšo rolko ali smučko. Poskrbeli so za to, da je Rolljet bolj stabilen, kot primerljivi izdelki. Inovativna konstrukcija omogoča, da lahko stoji sam, zložen na dveh kolesih in tački. Zelo majhen pa je tudi radij zavoja – pri Rolljetu ta znaša le 145 cm.

Galerija – Rolljet: najhitrejša torba v mestu

Rolljet: najhitrejša torba v mestuOdpri galerijo
shutterstock_241896625 Zakaj moramo ugasniti telefon, ko gremo na letalo? new-girl-bachelor-bachelorette-1 6 stvari, ki jih s prijateljico morata narediti, preden se odpravita na fakulteto giphy (38) Koliko nadur naredite, če v službi preskočite kosilo? vesolje Najboljše fotografije vesolja 2017 · · ·