286fa47cad7c63bc3273100799ac2baa
V zraku · buzz buzz

Če ste kdaj brali deklaracijo na embalaži Lego kock, potem veste, da se jih ne sme pogoltniti. No, na embalaži Lego kock ilustratorja in oblikovalca Akihira Mizuuchija tega zagotovo ne boste našli, saj je oblikoval modularni sistem za izdelavo čokoladnih. In čokoladna verzija je jasno užitna, a ker je na pogled tako identična plastični, pred zaužitjem vendarle preverite, če imate v rokah pravo.

Morda pa so ravno čokoladne Lego kocke Akihira Mizuuchija (od)rešitev za starše z majhnimi otroci. Vsi namreč vemo, da ti dajo v usta vse kar jim pride pod roke. Tako bo edina skrb packarija okoli usta in na rokah.

PREBERITE ŠE: Lego kocke v beli barvi za ljubitelje arhitekture

Čokoladne Lego kocke nastajajo podobno kot tiste prave, le masa je jasno izdelana po drugem receptu. Čokolado zlijejo v Lego kalup oz. model in ko se tam shladi ter strdi, imajo ti koščki ne samo funkcijo sladke pregrehe, pač pa tudi prave igrače, ki se lahko neopazno pomeša med plastične Lego kocke. Čeprav čokoladni koščki še zdaleč niso tako obstojni kot plastični, pa to še ne pomeni, da morate med igranjem domišljiji pristriči krila. Le predolgo jih verjetno ni pametno valjati po rokah, ker se začnejo topiti. In če vam slučajno med sestavljanjem zmanjka volje ali idej, samo zaužijte kakšno kocko in sladkor, ki ga čokolada vsebuje, bo sprožil izločanje hormona inzulina, ta pa bo v možganih spodbudil nastajanje serotonina- aka hormona sreče- in spet boste polni entuziazma.

Čokolada velja za eno najslajših pregreh in Lego kocke za ene najboljših igrač, zato se njuna kombinacija zdi kot nekaj poslano iz nebes. In če bi imeli otroci namesto pravih Lego kock čokoladne, dvomim, da bi v otroški sobi še kje kdaj kakšna košček obležal nepospravljen. Zataknilo (pa ne v grlu) bi se edino, ko bi mama prosila, da naj otrok pred kosilom za sabo ‘pospravi’, saj vemo kako vztrajne so mame pri učenju, da posladki pridejo šele, ko poje vso zelenjavo.

Odpri galerijo

Alexandria-Romo-TX-wip1-HIREZ,xlarge »Boomerang kids«, potreti diplomantov, ki še vedno živijo doma cover Je 6 ur spanca dovolj? Možgani pravijo, da ne! awegweg Ko pravi moški poustvarijo znane oglase za spodnje perilo cover-maryam-mizakhani Matematično “nobelovo” priznanje prvič v ženskih rokah ·