Nahrbtniki za prenosnike
Utrip mesta · moda · V zraku · shopping

Naj nas na poti v službo, v šolo in bližnji lokal spremlja sodobno oblikovan in moden nahrbtnik, ki s prečiščenimi linijami in odpornimi materiali predstavlja najboljšo izbiro zaščite za naš prenosnik. Tukaj so minimalistični nahrbtniki za prenosnike.

Nahrbtniki za prenosnike, ki si jih lahko podrobneje ogledamo v galeriji, povezuje veliko skupnega. Poleg modernega argonomičnega dizajna, čudovitih sivih odtenkov in odpornih materialov jih namreč odlikuje tudi dejstvo, da bo naš prenosnik v mehkem objemu kakovostne notranjosti povsem na varnem. Za nakup nas še dodatno prepričajo premišljeno oblikovani predalčki, v katere lahko pospravimo vse malenkosti, brez katerih si ne predstavljamo življenja na poti.

PREBERITE ŠE: Leica x Monclair: Sodelovanje, ki je pričaralo prelep retro fotoaparat

Upamo, da vam bo koristila nakupna informacija, ki se nahaja na desni strani.

Nahrbtniki za prenosnikeOdpri galerijo
Kolekcija Superstar Supercolor pride v naše trgovine 27. marca Pharrell Williams dviguje napetost pred prihodom lastne kolekcije Superstar Supercolor LJFW-April_2015-foto_by_Mimi_Antolovic Ljubljana Fashion Week 2015 – Aprila na Kongresnem trgu #LJFW Slušalke Dolce & Gabbana Bi kupili slušalke Dolce & Gabbana za 8.000 ameriških dolarjev? PicMonkey Collage Dr. Martens X Adventure Time: čevlji, ki jih je navdihnila risana serija Adventure Time · · · ·