Šotor Skycamp
Utrip mesta · mobilno

Šotorjenje ima čisto svoj čar, je izkušnja, ki ji ni para. Pri iKamperju to vedo. Vedo tudi, da je včasih lahko rahlo zoprna izkušnja. In tako so razvili šotor, ki bo pomagal pri tem. Da bo samo še prijetna. Zagnali so izjemno uspešno Kickstarter kampanjo (nabrali kar 2,3 milijona dolarjev) in na trg poslali šotor Skycamp – šotor, ki ga postavite kar na strehi svojega avtomobila.

Skycamp, ki je sicer na avtomobilu videti kot strešni kovček, je strešni šotor, primeren za 4-člansko družino. Postavite ga v največ minuti. To storite preprosto tako, da potegnete vgrajeno zložljivo lestev do tal in nad glavo se vam bo razgrnil šotor, ki vas bo varoval pred vetrom in vodo.

Skycamp lahko dobite v črni ali beli barvi. Za romantično vzdušje pa poskrbi okno na stropu, tako da vas bodo zvezdni utrinki zazibali v noč.

Galerija slik: Skycamp

Šotor SkycampOdpri galerijo
bmw-5-series Avtonomna vožnja – BMW želi voziti popolnoma sam do leta 2021 Equilibrium Bike Equilibrium Bike – lepotec mestnih ulic cover-carscoffe Cars&Coffee Slovenija – prvič v Piranu skoda-vision-e-concept Ti futuristični avtomobili se bodo vozili po naših cestah v naslednjih letih · ·