Untitled-1
V zraku · buzz buzz

Priljubljena znamka Kikkerland je odslej prisotna tudi v Sloveniji. Še tako zelo uporabni pripomočki ali naprave, ki so na voljo v novi spletni trgovini GiftShop, vsakič znova postanejo čudovito odkritje, saj prihajajo iz dežele, kjer je kreativnost še nebrzdano divja.

Dizajnerji z vsega sveta namreč iščejo rešitve za vsakodnevne pripomočke, ki nam polepšajo ali olajšajo življenje. Navihane reči, ki fascinirajo. Pametne, ki poenostavijo. In očarljive reči, ki nas razveseljujejo dan za dnem. Kombinacija dizajna, uporabnosti in radosti v enakih delih.

Odpri galerijo

Na GiftShop.si živijo domiselne ideje za darila – izdelki za dom, pisarno, za na pot, za muziko in iNaprave, fensi ure in nore denarnice, funky igrače ter hudi gedžeti, ki so očarljivo praktični in obenem dizajnersko dodelani. Izražajo svojstven – tvoj – stil. Izdelki, ki si jih zares želiš in ki so presenetljivo cenovno dostopni. Poleg izdelkov Kikkerland so na GiftShop.si na voljo tudi Mighty Wallets, stilske denarnice s karakterjem, ki so izjemno tanke in vzdržljive obenem, na voljo pa so z že v več kot 1000 grafikah. Izdelki so za zdaj dosegljivi zgolj na spletu, spomladi pa se bodo naselili tudi v središče Ljubljane. Dobava naročenih izdelkov je v 24-urah, naročila v znesku nad 30 EUR pa so brez poštnine.

Nagradno vprašanje: Koliko denarnic Mighty wallets najdeš na GiftShop.si?
a) osem
b) deset
c) dvanajst

Nagradna igra traja do 18.12.2013. Podarili bomo torbico za iPhone, cedilo za čaj, in denarnico letalsko pismo.

Znani so nagrajenci:

Torbica za iPhone – Anica Jerič
Cedilo za čaj – Dragan Stojanov
Denarnica letalsko pismo – Marija Genda

Untitled-1 Vintage božični oglasi, ki jih morate videti FishLove 2012 Nesramno provokativni zvezdniški riboni in ribe Non-Photoshopped-Scenes-in-Studio8-640x512 Neverjetne fotografije barvitih sanj Radiant_Orchid_PANTONE_2014_Color_of_the_Year_02_gallery Izbrali so barvo leta 2014 · · · ·