Z blazino SS Snacker do brezmejne zabave.
V zraku · buzz buzz · V zraku · dizajn

Ko razmišljamo o sanjski blazini za bazen, mora ta najverjetneje vključevati udobno naslonjalo, oddelek za hrano in pijačo ter prostor za našo najljubšo osebo. Še sreča, da je tukaj SS Snacker, ki ponuja vse našteto.

Podjetje Heluva Good!, ki se v prvi vrsti ukvarja z izdelovanjem omak, predstavlja rdečo blazino SS Snacker, s katero boste na bazenu, jezeru in morju poželi veliko pozornosti.

Blazina je sestavljena iz dveh nasprotno usmerjenih sedežev, ki vam in vašemu prijatelju omogočata, da uživata ob sproščenem pogovoru. Na sredini se nahajata dve odprtini za prigrizke in ena za omako. Vsaki osebi sta prav tako na voljo po dve držali za kozarec.

Heluva Good! se je odločil, da bo v nagradni igri 100 srečnežem brezplačno podelil blazino SS Snacker. Na žalost lahko na tekmovanju sodelujejo le polnoletni državljani ZDA, pri čemer so izvzeti prebivalci zveznih držav Kalifornija, Oregon, Washington, Idaho, Nevada, Utah, Arizona, Aljaska, Hawaji in Nova Mehika.

Če ustrezate pogojem, kliknite tukaj in izpolnite prijavnico. Časa imate le do 29. julija. Sicer ultrakul blazino lahko naročite na njihovi spletni strani! :) Letošnje poletje bo NORO!

Te skrivnosti iz preteklosti te bodo večno spremljale: nanje nikoli ne pozabiš! Te skrivnosti iz preteklosti te bodo večno spremljale: nanje nikoli ne pozabiš! Skrivnosti govorice telesa: 5 signalov, ki izdajo ljudem, kaj imaš v mislih Skrivnosti govorice telesa: 5 signalov, ki izdajo ljudem, kaj imaš v mislih Upanje zadnje umre: fotografije, ki ti bodo ogrele srce in dale zagon Upanje zadnje umre: fotografije, ki ti bodo ogrele srce in dale zagon Skrivnostni in srhljivi: 10 krajev, ki jih ljudje z razlogom NISO OBISKALI že leta Skrivnostni in srhljivi: 10 krajev, ki jih ljudje z razlogom NISO OBISKALI že leta