1000-500-citymagazine-cover
V zraku · odnosi

Vesta, katere stvari morata narediti kot svež par, da bosta zgradila dober temelj za skupno prihodnost?

Če ste sveže zaljubljeni, si zatisnite ušesa, ko vam govorijo, da nič lepega ne traja večno in podobne modrosti  s tem se vam ni treba ukvarjati, še posebej, če vam je lepo! Pa vseeno, lahko si z nekaj “fintami” popestrite skupne trenutke, saj so lahko dober temelj za skupno prihodnost.

Stvari, ki jih morata narediti kot svež par:

1. Izklopita telefona.

Določita uro v dnevu, ko oba izklopita naprave, ki vaju povezujejo s svetom – tako se lahko brez motečih dejavnikov ukvarjata drug z drugim, sta “pri stvari” in čas izkoristita karseda kakovostno.

2. Rezervirajta hotelsko sobo.

Bodita skrivna ljubimca za eno popoldne – če sta vajina urnika nemogoča za usklajevanje in se domov vračata povsem izmučena, si občasno privoščita vročo uro v kakšnem hotelu. Namesto kosila, jesta potem lahko na poti nazaj v pisarno.

3. Pred vsakim spolnim odnosom si recita, da je morda zadnji.

Samo za hip pomislita, če bi bilo to res …, kaj vse bi storila – tako se “konkretno lotita” drug drugega in ne bo vama žal.

4. Skupaj skočita pod tuš.

V tuš kabini ste ponavadi sami in velikokrat ta čas porabite za pogovor s samim seboj –, a naj bo vsake toliko drugače in ga raje preživite v dvoje. Ko spustite ljubljeno osebo v svoj intimni prostor, se vajina vez lahko samo še poglobi.

5. Kampirajta.

Privoščita si oddih v divjini, v šotoru ali pa kar pod zvezdami – odlična priložnost za odklop od vsega, razen vaju dveh. Šotor je majhen prostor in to je vse, kar potrebujeta.

6. Preizkusita hobije drug drugega.

Delita ljubezen, ki jo delita do svojih hobijev, drug z drugim. Odličen način za spoznavanje – morda še koga od vaju zamika kaj novega in bosta zdaj lahko skupaj ribarila, kolesarila, pletla …

7. Mečkajta se.

In naj včasih pri tem tudi ostane! Kot v srednji šoli.

8. Berita drug drugemu.

Morda vama bo na začetku nenavadno, a ravno takšne stvari rušijo zidove – namesto. da vaju zabava televizija, berita raje drug drugemu.

9. Masirajta drug drugega.

Ni treba izgubljati besed o blagodejnosti masaže. Pa vseeno … privoščite jo ljubljeni osebi tudi zato, da se lahko, če to želita, vmes pogovarjata. Je zelo intimen čas, ki ga lahko preživita skupaj.

10. Kupita spodnje perilo drug drugemu.

Darila dobro vplivajo na vzdušje – poskrbite, da občasno ljubljeno osebo razveselite s kakšnim novim kosom spodnjega perila. Pazite le pri konfekcijskih številkah!

giphy (8) 10 najlepših ljubezenskih citatov BeFunky Collage Bizarne kopalke, ki jih absolutno ne smemo videti na plaži Razvozlan je pomen vaših najpogostejših sanj Razvozlan je pomen vaših najpogostejših sanj 1000-500-muha Skulpture živali iz balonov · · · ·