Sugr Cube prenosni zvočnik
Utrip mesta · dom

Sugr Cube je sodobno oblikovan prenosni zvočnik, za katerim stoji ideja, da bi moralo biti uživanje v glasbi na dosegu roke. Sugr Cube je dobesedno to, saj ga lahko upravljamo na dotik.

Sugr Cube je dizajnerski prenosni zvočnik, ki deluje na dotik. Odlikujejo ga preprosto oblikovanje, naravni materiali ter možnost brezžične Wi-Fi povezave s pametnimi napravami, prenosniki in spletnimi ponudniki glasbe. Leseno ohišje ustvarja bogat zvok in s sodobnim videzom popestri interier. Ker lahko Sugr Cube predvaja glasbo spletnih glasbenih postaj neodvisno od našega pametnega telefona, naše glasbene izkušnje ne bodo prekinili nenadno zvonjenje, prihod SMS-sporočila ali opomnik.

PREBERITE ŠE: Minimalistični dodatki za dom za sodobno prenovo stanovanja

Sugr Cube ima vgrajeno povezavo s spletnim predvajalnikom glasbe Spotify (ki ga v Sloveniji še vedno ne moremo uporabljati), za vse iOS-naprave pa omogoča tudi povezavo z Applovim Airplayem. Verjetno najzanimivejša značilnost simpatičnega prenosnega zvočnika je dejstvo, da ga lahko upravljamo z dotikom – ko imamo dovolj poslušanja glasbe, zvočnik preprosto potrepljamo, in ta bo v trenutku utihnil. Če pa nam ni všeč predvajana pesem, zvočnik nagnemo levo ali desno ter tako preskočimo nezaželeno melodijo. Fantastično, kajne?

Sugr Cube prenosni zvočnikOdpri galerijo
Vaze, ki se zibajo Vaze, ki se zazibajo, ko rastlini odpade list ali cvet Sodobno pohištvo showooma znamke Mustang Pelonio: sodobno pohištvo za znamko obutve Mustang Stone Rug: ''kamnita'' preproga Stone Rug: futuristična preproga iz kamnitega furnirja Pametni hladilnik Samsung Family Hub CES 2016: Samsung Family Hub: pametni hladilnik z zaslonom na dotik ·