Super jahte s stilom
Utrip mesta · mobilno

V svetu bogatašev visoka cena ni dovolj. Milijoni, ki jih zapravljajo za luksuzne dobrine, so namreč nekaj povsem običajnega, zato raje, kot k številu ničel na računu, stremijo k ekskluzivnosti. In prav to je gnalo tudi lastnike super jaht, ki vam jih bomo predstavili v nadaljevanju, ki so doživele stilsko preobrazbo, da se že na daleč vidi čigave so.

Super jahte poosebljalo luksuz, a ego bogatašev včasih rabi kaj več kot le tovrsten prestiž. Včasih morajo ”živine” za svoj status zato primakniti še kakšen dodaten “milijonček”. Tega lahko zapravijo na kopici luksuznih izdelkov, od avtomobilov, ur, slik, do super jaht. Prav te smo tokrat vzeli pod drobnogled in v nadaljevanju vam predstavljamo sedmerico, ki so jim lastniki privoščili stilsko preobrazbo.

PREBERITE ŠE: Luksuzna jahta Wider 125 – iz Evrope v Ameriko z enim tankom

Baglietto MV13 Lap 1Odpri galerijo
Novi Mini Clubman 2015 Novi Mini Clubman – kombi, ki je zrasel Lamborghini Aventador Vitesse | AuDessus: Ko si Ferrari, Porsche, Lamborghini in McLaren nadenejo ogljikova vlakna new ZecOO – odštekan električni ”low rider” motocikel Renault Talisman, limuzina poslovnega razreda Renault Talisman – naslednik Lagune je tu · · ·