shutterstock_681257827
V zraku · buzz buzz

V zvezdah je zapisano marsikaj – od tega, kakšen naj bi bil tvoj idealen partner, kakšne so tvoje osebnostne poteze in kateri letni čas ti je najbolj pisan na kožo. Seveda je zanesljivost teh podatkov precej negotova, vendar pa zato takšne informacije niso nič manj zabavne. V tem članku si lahko prebereš, kako je videti tvoja idealna poroka glede na tvoje astrološko znamenje.

Te zanima, kako je videti tvoja idealna poroka glede na tvoje astrološko znamenje? Preberi si ta članek.

Oven

Ovnova idealna poroka je prežeta z naravnimi okraski in doma pečenimi okusnimi piškoti. Ovni so po eni strani perfekcionisti, po drugi strani pa radi ustvarjajo. Zato jih nič ne zabava bolj kot ročna poslikava krožničkov za poročno torto in podrobno načrtovanje okrasitve dvorane.

Bik

Bikov pravi jaz se najbolje počuti v naravi. Poletna poroka v gozdu in zabava na jasi pod zvezdnatim nebom je zato bikom pisana na kožo.

Dvojčka

Dvojčki se težko odločijo, zato je najbolje, da je njihova poroka drzna. Tvoja sanjska poroka je na drugem koncu sveta, pod eksotičnimi palmami ali pa na vrhu Andskega hribovja.

Rak

Rakova sanjska poroka je preprosta, tiha in intimna. Popolna lokacija je babičin čarobni vrt ali pa travnik ob skritem jezeru. Raki preprosto ne morejo iz svoje romantične kože.

Lev

Levi so pompozni, drzni in glasni – in takšna je tudi njihova sanjska poroka. Levova idealna poroka mora biti naravnost kraljevska. Poroka na strehi nebotičnika, kjer ima lev občutek, da vlada svetu, mu je pisana na kožo.

Devica

Praktične device lahko iz majhnega proračuna naredijo naravnost čudežno poroko. In spontana, poceni poroka z obilo dobre družbe je točno tisto, kar devicam najbolj ustreza.

Tehtnica

Idealna poroka tehtnice je takšna z ogromno in divjo zabavo. Ni ti zares pomembno, kje se to odvija, samo da je glasba glasna, zabava pa traja dolgo v noč.

Škorpijon

Dramatični škorpijon ima rad nekoliko pompoznosti. Tako mu je na kožo pisana poroka v gradu ali pa vsaj zapuščenem dvorcu.

Strelec

Pustolovski strelci so za čuda zelo predani tradiciji. Tradicionalna poroka z vsemi romantičnimi dodatki in malenkostmi je idealna poroka za strelce.

Kozorog

Kozorog ima res rad družbo drugih ljudi – še posebej svoje družine. Njegova idealna poroka je takšna, na katero je povabljena bližnja in tudi tista najbolj oddaljena družina.

Vodnar

Vodnarji in vodnarke so strastni načrtovalci, ki ne marajo konvencionalnih in tradicionalnih zabav. Tvoja idealna poroka mora vsaj v nečem izstopati od ostalih – poleg tega pa mora brezkompromisno dosegati tvoje standarde.

Ribi

Kot namiguje ime tvojega astrološkega znamenja, se mora tvoja idealna poroka odviti nekje v bližini vode – če je le možno, ob morju ali razburkanemu oceanu.

PREBERITE ŠE: Najboljši filmski klišeji, ki nikoli ne bi smeli izginiti

To vsi počnemo: nagnusne navade, ki so v resnici dobre za zdravje To vsi počnemo: nagnusne navade, ki so v resnici dobre za zdravje mamice To je materinstvo: brutalno iskrene fotografije mamic James Harrison, "mož z zlato roko" “Mož z zlato roko” je s svojo krvjo rešil 2,4 milijona dojenčkov Kopalke z liki britanske kraljeve družine. Ali bi nosili te personalizirane kopalke z liki britanske kraljevske družine? · ·