Tako so videti partnerji najmlajših najbogatejših žensk na svetu
V zraku · buzz buzz

Prepričanje, da je moški premožen, žena pa supermodel, ki dan preživlja razpeta med frizerjem in zabavami, je v naši družbi postalo samoumevno. A to ravno ne drži, saj so te ženske, ki imajo titulo najmlajših med najbogatejšimi ženskami, neodvisne, močne in nesramno bogate. Kakšni pa so njihovi partnerji?

Pravilo je, da mora bogat moški  ob sebi imeti prelepo vitko žensko, ki se zanima za modo. Kaj pa se zgodi, ko ženska prevzame vlogo premožne osebe, njen partner pa ima malo manj sredstev na bančnem računu, kot jih ima ona?

Julija letos je Forbes objavil listo najbogatejših žensk na svetu, ki so ‘ustvarile samo sebe’. Na vrhu liste najbogatejših so se znašle Diane Hendricks, Marian Ilitch, Judy Faulkner, Meg Whitman in druge. Nas pa je zanimala kategorija najmlajših žensk, ki so najbogatejše.

Na vrhu se je znašla Kylie Jenner, ki je pri 21. letih zgradila imperij v vrednosti 900 milijonov dolarjev (približno 800 milijonov dolarjev). To ji je uspelo z izdajo kozmetike kyliecosmetics.

View this post on Instagram

Stormi’s Parents 🖤

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Sledijo ji pa te najmlajše najbogatejše ženske:

Huda Kattan

Premoženje: 550 milijonov dolarjev (približno 450 milijonov evrov)
Področje: kozmetika

Jamie Kern Lima

View this post on Instagram

We’re pregnant!!!👶😭❤️ After many, many, MANY years of trying, Paulo and I are expecting our first baby, in partnership with a Godsend in our life, our incredible surrogate (aka Real Life Angel) and we’re due the first week of August. And we’re having a girl!!! It’s been a very long, emotional journey to get to this point and I want to thank you for your love, support and prayers along the way, and as we start this new adventure in life! We’re feeling so overwhelmed with blessings and gratitude. And to each of you who are also on that journey of growing your family, especially those of you who have had a long journey too, please know you are in our prayers also! Thank you, thank you, thank you for all of your love and prayers as she enters the world in just a few short weeks! #OMGImGonnaBeAMommy #WerePregnant #ItsActuallyHappening #GodisGreat #GodsTimingIsAlwaysPerfect #BabyITGirl #ImFreakingOut #NewMommaWorries #TryingToPrayInsteadOfWorry #BabyLima #WeLoveYouSoMuchAlready #MyHeartIsYours❤️

A post shared by Jamie Kern Lima (@jamiekernlima) on

Premoženje: 440 milijonov dolarjev (približno 400 milijonov evrov)
Področje: kozmetika

Sara Blakely

Premoženje: 1 milijarda dolarjev (približno 900 milijonov evrov)
Področje: Spanx

Taylor Swift

Premoženje: 320 milijonov dolarjev (približno 280 milijonov evrov)
Področje: glasba

Beyoncé Knowles

Premoženje: 355 milijonov dolarjev (približno 300 milijonov evrov)
Področje: glasba

Kim Kardashian West

View this post on Instagram

💕

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Premoženje: 350 milijonov dolarjev (približno 300 milijonov evrov)
Področje: resničnostna oddaja, mobilne igre

Kendra Scott

Premoženje: 500 milijonov dolarjev (približno 440 milijonov evrov)
Področje: nakit


MSDGOWI EC001 Nasveti za ženske iz leta 1985: 129 načinov, kako najti moža! Smešne naslovnice glasbenih albumov iz Jugoslavije Bizarne naslovnice glasbenih albumov iz Jugoslavije, ki so jih poslušali tvoji starši 933912a Egoistične stvari, ki jih moraš narediti mlad, da ti ne bo enkrat žal M00003131211_94045 (1) Zvijače iz restavracij, na katere vedno znova nasedeš in zapraviš več · · · ·