Tako veš, da je med vama zelo, zelo močna kemija
V zraku · odnosi

Zaupanje, spoštovanje in medsebojno razumevanje so verjetno najpomembnejše stvari v partnerskem odnosu, ki se jih lahko tudi naučite. A kemije med vama nikoli ne boste mogli zaigrati. Preprosto je ali je ni.

Kemija nima nobenih meja in je navidezno slepa. V vsakem odnosu, ki ga začnemo, opazimo prisotnost ali odsotnost isker. Toda vprašanje je, kaj ta občutek je in kako ga sploh najti?

Tako veš, da je med vama zelo, zelo močna kemija …

1. Kemija ni videz.

Kemija nima nobene zveze z videzom osebe. Biti z nekom, ki je po vašem okusu dobrega videza, a med vama ni kemije, je uničujoče. Morda ravno s tisto osebo, s katero se ne vidite v razmerju, doživite pravo kemijo. Kemija torej ne diskriminira!

2. Kemija ne izgine.

Verjetno ste slišali od kakšne starejše dame, ko pravi, da po desetletjih zakonske zveze še zmeraj čuti metuljčke v trebuhu, ko zagleda svojega moža. To naj bo tudi tvoj cilj!

3. Všečnost ni dovolj.

Tudi če vam je oseba neznansko všeč, se lahko zgodi, da med vama preprosto ni kemije. To je morda za nekatere boleče dejstvo. Ni pomembno, ali ima oseba točno tiste osebnostne in fizične lastnostni, o katerih ste vedno sanjali, če ne čutite isker, ki vaju vežejo.

4. Kemija je več kot fizična privlačnost.

Kemija ni samo želja po spolnosti. Ko začutita kemijo med vama, si zares želita čim več časa preživeti skupaj, a kemija ni zgolj spolnost. Temveč občutek, da bi radi skoraj vse počeli z ljubljeno osebo. Vse je lažje in bolje, ko je ta posebna oseba z vami.

5. Kemija je začetek.

Kemija je le začetek tistega, kar bo prišlo. Ko bosta začutila močno kemijo med vama, jo ne bosta želela le ohraniti, ampak tudi razviti v razmerje. Ko dosežeta to točko, je čas za razvijanje spoštovanja, komunikacije in zaupanja v odnosu. Te stvari se v razmerju razvijajo preprosto, če osebi čutita kemijo – zavedata pa se, da ni vredno odnehati, ko v razmerju ne cveti, ker vesta, da je med njima kemija, ki je še zmeraj prisotna.

Kemija je nujno potrebna za uspešen odnos. Vredno pa je čakati tisto pravo osebo, s katero boste doživeli metuljčke v trebuhu.

shutterstock_597367787 5 najtežavnejših obdobij v zvezi: kako jih preiti in se izogniti razhodu? Vrste nefizičnega varanja, ki ga še zmeraj razumemo kot varanje Vrste nefizičnega varanja, ki ga še zmeraj razumemo kot varanje timo-stern-234939-unsplash 6 resnic, ki bi jih moral poznati vsak par, če želi dolgotrajno vezo Ko sta si usojena: očitni znaki, da sta drug za drugega Ko sta si usojena: očitni znaki, da sta drug za drugega · · · ·