shutterstock_1015692718 (1)
V zraku · astrologija

Vsa znamenja so si v nečem podobna: ko se zaljubijo, ljubijo neizmerno, z vsem svojim srcem.

Kako veš, da si se zaljubil na podlagi svojega astrološkega znamenja?

Oven

Veste, da se zaljubljate, ko se vam zdi, da ne morete zadržati svojih občutkov. Želite jim takoj povedati, kaj čutite do njih. Že samo, če ste v njihovi bližini, se počutite kakor v sedmih nebesih. Pripravljeni ste jih popeljati na katerokoli pustolovščino, kamor bi se običajno odpravili sami, saj se vam življenje zdi boljše, ko so oni z vami.

Bik

Veste, da se zaljubite, ko se začnete zavedati, da jim popolnoma zaupate: ne zadržujete se več nazaj, odprete se. Vidite, da si prizadevajo, da bi si zaslužili vaše zaupanje, in z njimi se počutite varno in domače. Želite, da to osebo spoznajo vsi, ki so vam blizu: družina, prijatelji itd. Vidite jih v svoji prihodnosti, morda za vedno.

Dvojčki

Veste, da se zaljubljate, ko začnete tisto osebo videvati v življenju v bolj dolgoročnem in ne le začasnem odnosu. Resnično želite razumeti njene občutke in vse v zvezi z njo, pripravljeni ste se ji odpreti ter zaupati svoje občutke. Zavedate se, da bi z njo šli tudi skozi težke čase, namesto da bi se prebijali sami, ko stvari niso lahke, saj je življenje z njo videti boljše kot vse, kar si lahko zamislite.

Rak

Veste, da se zaljubljate, ko se nehate zapirati in dovolite, da vas vidijo, kdo ste, namesto da bi se skrivali za molkom in sramežljivostjo. Z njimi se počutite sproščeno in udobno na način, ki ga običajno niste navajeni, dovolite jim, da tudi oni poskrbijo za vaše potrebe, čeprav tega po navadi nikomur ne pustite.

Lev

Veste, da se zaljubljate, ko opazite, da njihove potrebe in želje postavljate nad svoje, in vas to ne moti. Ne samo da ste stopili korak nazaj, ampak ste si dovolili v svoj svet izpostavljenosti in težnje po pozornosti vključiti tudi to osebo. Vi ste njen največji oboževalec in ne počutite se ogroženi, ampak ste resnično veseli, da sta drug ob drugem.

Devica

Veste, da se zaljubljate, ko niste ujeti v tem, da stvari morajo biti “popolne”. Ne gledate njihovih pomanjkljivosti in nepopolnosti, ampak jih začnete ceniti kot osebo, takšno, kakršna je. Namesto da ste na čustveni razdalji, kot ste vajeni, se zavedate, da se jim odpirate, ne da bi o tem sploh razmišljali.

Tehtnica

Veste, da se zaljubljate, ko želite, da bodo oni srečni in uspešni, vendar se ne bojite povedati svojega mnenja. Pripravljeni ste se boriti za njih, če je treba. Ni vam vseeno zanje in ob njih se počutite varno. Zaradi tega lahko izrazite svoja čustva in mnenja, ne da bi vas skrbelo, ali bo odnos razpadel. Zavedate se, da bi storili karkoli za njih, tudi če oni ne bi storili enako za vas.

Škorpijon

Veste, da se zaljubljate, ko se vam zdi, da ste z njimi bolj odprti in ranljivi, saj po navadi nikomur ne zaupate. Resnično želite, da komunicirate z njimi, namesto da bi stvari nabirali v sebi in bi vas oni spraševali, kaj je narobe. Počutite se preplavljeni od strasti do njih, zdi se vam, da gre za nekaj oprijemljivega in resničnega, nekaj, kar želite obdržati.

Strelec

Veste, da se zaljubljate, ko si dovolite, da vas vidijo na najnižji točki, na dnu, in ne samo, ko ste na vrhu, vznemirjeni in veseli. Spustite jih v globlji del sebe, ki ga običajno rezervirate zase. Zdi se, da si resnično želite biti z njimi nenehno in naredite vse, da bi drugo osebo osrečili.

Kozorog

Veste, da se zaljubljate, ko jim dajete prednost pred svojimi projekti in delovnimi podvigi ter si vzamete čas, da bi bili s to osebo. Zdi se, da postajate manj hladni in se ob misli nanje stopite. Nenehno razmišljate in se lotevate načinov, kako bi vse bilo popolno, da ne bi razpadlo. Zavedate, se da si v tej zvezi dejansko zaupata – ona vam, vi njej.

Vodnar

Veste, da se zaljubljate, ko se odprete in jim dovolite, da vas vidijo takšnega, kot ste, in ne skritega za zidom, ki ga običajno ustvarjate. Ne poskušate biti nenehno skrivnostni ali nedostopni. Zavedate se, da preživljati čas z njimi ni izguba časa in svobode, ampak dejansko hrepenite po tem, da bi bili z njimi. Želite, da ste z njimi odprti in da jim zaupate, kako se počutite, ker ste spoznali, v kakšno neverjetno partnerstvo ste vstopili.

Ribi

Veste, da ste zaljubljeni, ko se vse zdi kakor v pravljici, a veste, da je resničnost še boljša od tega. Resnično verjamete, da ste našli sorodno dušo, in ste pripravljeni iti z njimi naprej. Prenehate gledati v preteklost in na tiste, ki so vas prizadeli, in samo zaupate partnerju, ker veste, da imajo oni tvoje in vi njihovo srce. Ne bojite se več povedati, kako se počutite, ker čutite, da ste točno tam, kjer želite biti, in vas ni strah spregovoriti, da bi jim izpovedali svoja čustva.


melisa-popanicic-ZRlaOMQWLK4-unsplash Kam moraš na dopust v 2020 glede na svoje astrološko znamenje? shutterstock_788782969 Sledijo jim težave: 6 astroloških znakov, ki uživajo v ustvarjanju kaosa shutterstock_745153417 The Pattern: strašljivo natančna astrološka aplikacija, ki je obnorela svet scott-broome-B4qKaWhRuuU-unsplash Skoraj nemogoči: to so astrološki znaki, ki so v zvezah ZELO zahtevni! · · · ·