smith-jarrod-1920
V zraku · buzz buzz

Carrie, Miranda, Charlotte in Samantha, glavne junakinje serije Seks v mestu, so imele priložnost za avanture in vroča razmerja s kar več postavnimi lepotci. A le kdo bi lahko pozabil mišičastega blondinca po imenu Smith Jerrod? Ta je danes še bolj vroč, kot je bil takrat …, če je to sploh mogoče.

Jerrod Smith, ki ga je v seriji Seks v mestu igral Jason Lewis, je bil eden izmed Samanthinih fantov, ki se je zdel popoln ne le na znotraj, temveč tudi na zunaj. Imel je popolno telo, popoln obraz, popolne lase in oglasni pano na Times Squaru v New Yorku, bil pa je tudi popolni romantik. Se še spomnite, kako si je obril svoje lepe lase, da je podprl Samantho ob diagnozi raka?

Serija Seks v mestu se je končala pred 13 leti in Jerrod Smith se je uradno vrnil v naša življenja. Zahvaljujoč njegovemu Instagram računu, nam zdaj ne bo več ‘pobegnil’. Jason Lewis je še danes krasen in več kot očitno je, da je z leti postal še boljši! Sicer se Jason še vedno ukvarja z igralstvom, trenutno pa mu pripada vloga v NBC-jevi seriji Midnight, Texas (Joe Strong).

View this post on Instagram

Flying (or pretending to😉) never get's old. 📸o2

A post shared by Jason Lewis (@jasonleelewis) on

View this post on Instagram

I did. Hope you did/will too!! #vote

A post shared by Jason Lewis (@jasonleelewis) on

View this post on Instagram

Loving this character and project. Joe Strong! 💪🏼

A post shared by Jason Lewis (@jasonleelewis) on

Zvezdniki kot otroci Zvezdniki, ko so bili še otroci – bi jih prepoznali na otroških fotografijah? Tleskanje po trebuhu Ustvarjanje glasbe z udarjanjem po trebuhu Avtobusna postaja udobna kot dnevna soba Avtobusna postaja, kjer se boste počutili kot doma Vse je za nekaj dobro: osebe, ki zamujajo, so uspešnejše Vse je za nekaj dobro: osebe, ki zamujajo, so uspešnejše · · · ·