2019-emojis-crop-1549449719-1475x983
V zraku · tehnologija

Življenje brez emojijev? Ah, kje pa. Priljubljeni smeški se nikakor ne poslavljajo. Na svojih pametnih telefonih bomo kmalu lahko dočakali novo pošiljko.

Za vas imamo izjemno novico! Organizacija Unicode Consortium je potrdila, da nam bo v bližnji prihodnosti na voljo kar 59 novih emojijev. V primeru, da upoštevamo še vse različice spola in barve kože, se število povzpne na 75 oziroma 230.

Vse smeške, ki jih je razkrila Emojipedia, si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.

Za vas smo obenem zbrali še 6 emojijev, ki bodo vsaj po našem mnenju deležni največjega navdušenja.

1. Lenivec

Lenivec resda ni žival, ki se bi dobro odnesla kot hišni ljubljenček, je pa tako rekoč popolna za izražanje razpoloženja. Kolikokrat se vam zgodi, da ste preveč leni za to, da se spravite iz postelje?

2. Istospolni pari

Ker živimo v letu 2019, je verjetno že čas, da se v zbirki znajdejo emojiji, ki prikazujejo istospolne pare enakih, kakor tudi različnih ras.

3. Zehajoč obraz

Emoji, na katerega smo čakali vsi, bo nam po neprespanih nočeh in napornih dnevih prišel še kako prav.

4. Padalec

Sporočite nam, ob katerih pripetljajih bi lahko uporabili emoji padalca. Morda po slabem zmenku, s katerega vam je komajda uspelo zbežati?

5. Kapljica krvi

Emojipedia bo s kapljico krvi uporabnikom pametnih telefonov nagnala nekaj strahu v kosti. Kljub temu pa se verjetno strinjate, da jo bo mogoče uporabiti v večih situacijah.

6. Dihur

Kako izraziti svoje razploženje, ko se po vadbi čisto preznojeni vrnete domov? Preprosto – uporabite emoji, ki predstavlja dihurja.


Kolesarji, pozor, to so prvi ultra kul smerni kazalci za kolo Kolesarji, pozor, to so prvi ultra kul smerni kazalci za kolo CES 2019: JaxJox KettlebellConnect je pametna utež, ki ji prilagajte težo CES 2019: JaxJox KettlebellConnect je pametna utež, ki spremlja vašo vadbo 4-360-60-Lumix-cover Katera je najboljša začetniška kamera za vloganje? Telemach prvič v Sloveniji predstavlja neomejen prenos podatkov. Telemach: omejen prenos mobilnih podatkov je preteklost