Pametni telefon iPhone 7
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Se sprašujete, kakšen bo videti pametni telefon iPhone 7? Ne sprašujte se več, kajti razkrivamo ekskluzivne fotografije novega Applovega paradnega konja, ki bo uradno sicer razkrit septembra 2016.

Kar gledate, je koncept pametnega telefona iPhone 7. Izdelal ga je 3D-oblikovalec Martin Hajek, ki pogosto sodeluje s tehnološkim ”žvižgačem” Stevom Hemmerstofferjem (njegove napovedi so izjemno točne), ki je nedavno objavil CAD-fotografije nove generacije iPhona.

PREBERITE ŠE: Top 5: Pametni telefoni z najbolj vzdržljivo baterijo, ki jih lahko kupite že danes

iPhone 7 Plus naj bi se ponašal z dvojno kamero, medtem ko naj bi imel 4,7-palčni iPhone 7 zgolj eno, čeprav večjo kot šestica. Dodatna potrditev, da gre za pristen dizajn, je dejstvo, da koncept nima 3,5-milimetrskega vtičnika za slušalke, za katerega se že nekaj časa šušlja, da se ga bo Apple znebil in ga nadomestil z drugim zvočnikom.

Ne glede na to, kako teorije, govorice ter raznovrstni dizajni in koncepti podpirajo drug drugega, pa uradno ne bomo vedeli, kakšen je iPhone 7, vse do Applovega septembrskega dogodka, ki se bo odvijal na sedežu podjetja v Cupertinu.

Pametni telefon iPhone 7:

iPhone 7 (CAD)Odpri galerijo

Primerjava – iPhone 6s vs. iPhone 7:

Pametni telefoni z najboljšo baterijo Top 5: Pametni telefoni z najbolj vzdržljivo baterijo, ki jih lahko kupite že danes Pametni telefon VKWorld Crown V8 VKWorld Crown V8 – najtanjši pametni telefon na svetu z ohišjem, ki se celi samo Kolikokrat se dotaknemo zaslona telefona? Razkrivamo! Kolikokrat na dan se dotaknemo zaslona pametnega telefona? Vododporni pametni telefoni za na plažo Top 3: najboljši vodoodporni pametni telefoni za na plažo po izboru uredništva · · · ·