scattered_2_fb1c32cd-24cb-46ec-9fb5-e44dd354b291_2000x
Utrip mesta · moda · ženska moda

Kakšna so modna ženska sončna očala 2020? Pred vami je 7 top trendov letošnjega leta!

Modna ženska sončna očala 2020 bodo mešanica klasike in odbitega, predvsem pa bomo ženske svoj navdih iskale v babičini omari, v filmih iz 90. let prejšnjega stoletja, pa tudi v prvem desetletju 21. stoletja. Pa si poglejemo, kateri so največji trendi za modna ženska sončna očala 2020.

Modna ženska sončna očala 2020: 7 trendov

Večne aviatorke

Letos se vračajo aviatorke. Pomladne modne piste so bile namreč preplavljene s tem klasičnim modelom sončnih očal, predvsem pri znamkah Celine in Michael Kors. Če se jim nikoli niste zares odpovedale in še vedno imate vsaj ena takšna sončna očala, potem imate srečo. Sicer pa smo za vas našli nekaj sončnih očal, s katerimi ne boste zgrešile.

Ray BanOdpri galerijo

Sončna očala z začetka prvega desetletja 21. stoletja

Letos se vračajo sončna očala z začetka prvega desetletja 21. stoletja – samo pomislite na Paris Hiton. Kaj torej iščete? Prosojne barvne leče brez okvirjev!

Urban OutfittersOdpri galerijo

Matrica 2.0

View this post on Instagram

You want a ride? 🏍

A post shared by Oumayma Elboumeshouli (@oumaymaboumeshouli) on

Čeprav se mikroskopskim očalom letos zmanjšuje (modna) veljava, ostaja film Matrica iz 90. let prejšnjega stoletja še kako relavanten za modna ženska sončna očala 2020. Ta so prilagojena letnici, nekoliko so večja od originala, oblika je nekoliko bolj kotna in ostra.

SVNX/AsosOdpri galerijo

Babičina sončna očala

View this post on Instagram

Feels like spring over here

A post shared by Jen Azoulay (@jen_wonders) on

Letos pred mikroskopskimi sončnimi očali dajemo prednost velikim! Topi toni, želvovina, retro kvadratna oblika … to so podrobnosti, na katere bodite pozorne, ko izbirate letošnja “babičina” sončna očala.

ZaraOdpri galerijo

Črna na črno

Obožujemo intenzivnost črnih okvirjev in črnih leč, zato smo veseli, da so se vrnili med modna ženska sončna očala 2020. Pa oblike? Lahko imajo malce športnega pridiha, lahko imajo polkotno zasnovo, lahko so široka.

H&MOdpri galerijo

Verige in drugo okrasje

Še en trend iz babičine omare. Čeprav verige na sončnih očalih niso ravno trend sončnih očal kot oblike, bi bilo zelo narobe, če tega ne bi vključili. Letos bodo namreč te verige resnično izstopale: narejene so iz prefinjenih biserov, razigranih kroglic in klasične zlate. Če torej potrebujete dodaten razlog, da pokukate v babičino omaro, je to ta!

Lele SadoughiOdpri galerijo

Široke stranice

Čeprav je to prej podrobnost sončnih očal kot celostna oblika, so ženska sončna očala 2020 s širokimi stranicami (mikro) trend, ki ga preprosto ne moremo izpustiti. Obožujemo kotno obliko stranic in predlagamo, da jih nosite z “zalizano” pričesko, da boste pokazale to res kul obliko.

MangoOdpri galerijo
zenskicevlji2020 Ženski čevlji 2020: 10 najlepših modnih trendov za pomlad, ki jih boš želela takoj kupiti! AN191120_NANUSHKA_ 005 Ženska moda 2020: to so torbice, ki bodo moderne v 2020 6081a_03 H&M Studio SS20: lepota in moč svobode 13551fb7-2aac-4303-ae79-bb2f3061fe81-outdoorvoices1 Ženska športna moda 2020: kakšni so športni modni trendi 2020 in kaj bo moderno? · · · ·