fbpx

To so modna ženska sončna očala 2020: 7 trendov, ki jih moraš poznati

Kakšna so modna ženska sončna očala 2020? Pred vami je 7 top trendov letošnjega leta!

Modna ženska sončna očala 2020 bodo mešanica klasike in odbitega, predvsem pa bomo ženske svoj navdih iskale v babičini omari, v filmih iz 90. let prejšnjega stoletja, pa tudi v prvem desetletju 21. stoletja. Pa si poglejemo, kateri so največji trendi za modna ženska sončna očala 2020.

Modna ženska sončna očala 2020: 7 trendov

Večne aviatorke

Letos se vračajo aviatorke. Pomladne modne piste so bile namreč preplavljene s tem klasičnim modelom sončnih očal, predvsem pri znamkah Celine in Michael Kors. Če se jim nikoli niste zares odpovedale in še vedno imate vsaj ena takšna sončna očala, potem imate srečo. Sicer pa smo za vas našli nekaj sončnih očal, s katerimi ne boste zgrešile.

Sončna očala z začetka prvega desetletja 21. stoletja

Letos se vračajo sončna očala z začetka prvega desetletja 21. stoletja – samo pomislite na Paris Hiton. Kaj torej iščete? Prosojne barvne leče brez okvirjev!

Matrica 2.0

View this post on Instagram

You want a ride? 🏍

A post shared by Oumayma Elboumeshouli (@oumaymaboumeshouli) on

Čeprav se mikroskopskim očalom letos zmanjšuje (modna) veljava, ostaja film Matrica iz 90. let prejšnjega stoletja še kako relavanten za modna ženska sončna očala 2020. Ta so prilagojena letnici, nekoliko so večja od originala, oblika je nekoliko bolj kotna in ostra.

Babičina sončna očala

View this post on Instagram

Feels like spring over here

A post shared by Jen Azoulay (@jen_wonders) on

Letos pred mikroskopskimi sončnimi očali dajemo prednost velikim! Topi toni, želvovina, retro kvadratna oblika … to so podrobnosti, na katere bodite pozorne, ko izbirate letošnja “babičina” sončna očala.

Črna na črno

Obožujemo intenzivnost črnih okvirjev in črnih leč, zato smo veseli, da so se vrnili med modna ženska sončna očala 2020. Pa oblike? Lahko imajo malce športnega pridiha, lahko imajo polkotno zasnovo, lahko so široka.

Verige in drugo okrasje

Še en trend iz babičine omare. Čeprav verige na sončnih očalih niso ravno trend sončnih očal kot oblike, bi bilo zelo narobe, če tega ne bi vključili. Letos bodo namreč te verige resnično izstopale: narejene so iz prefinjenih biserov, razigranih kroglic in klasične zlate. Če torej potrebujete dodaten razlog, da pokukate v babičino omaro, je to ta!

Široke stranice

Čeprav je to prej podrobnost sončnih očal kot celostna oblika, so ženska sončna očala 2020 s širokimi stranicami (mikro) trend, ki ga preprosto ne moremo izpustiti. Obožujemo kotno obliko stranic in predlagamo, da jih nosite z “zalizano” pričesko, da boste pokazale to res kul obliko.

Dodatne Informacije

Naslovna fotografija:
Lele Sadoughi

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.