dqdw
Utrip mesta · dom

Počitnic in dopustov je konec, kar pomeni, da je čas za knjige zopet postal bolj kot ne pobožna želja in da bodo knjige zdaj večino časa prebile na knjižnih policah in ne več v mreži na senci. Seveda to dejstvo izključuje osnovnošolce, dijake in bo kmalu tudi študente, za katere bodo knjige zopet postale obvezni del vsakdana. In čeprav običajno knjižne police niso mišljenje kot dekorativni kos pohištva, pa naslednje kreativne knjižne police dokazujejo nasprotno.

E-knjiga ni ubila knjige in je tudi ne bo. Mnogi izmed nas namreč še vedno cenimo občutek fizičnega listanja in posebnega vonja, ki ga knjiga oddaja. Zato je prav, da jim namenimo mesto, ki si ga zaslužijo medtem ko niso v naših dlaneh. Naslednje kreativne knjižne police so tako idealen kraj za shranjevanje zbirke naših literarnih zakladov.

PREBERITE ŠE: Stolžek – multifunkcionalen stolček slovenske blagovne znamke Woodieful

Seveda ni nič narobe s klasično ravno polico, pa vendar vaš dom ni Arhiv, ampak kot knjiga ”živ” organizem, ki potrebuje pulz. In naslednje knjižne police, ki jim kreativnosti ne manjka in so same po sebi svojevrstne umetnine, ob pomoči vaših knjig pa kar inštalacije, so prav to, kar vaš dom in vaše knjige potrebujejo.
Kreativne knjižne policeOdpri galerijo
Foodee Foodee – najbolj učinkovit način, kako lahko zmanjšate ostanke hrane PicMonkey Collage Kreativna, inovativna kuhinjska korita, ki bodo zagotovo polepšala naš dom Pohištvena kolekcija COS COS za dom: ekskluzivno pohištvo priljubljene modne hiše Ribrand - leseni izdelki za dom Ribrand – slovenski leseni izdelki: preplet tradicije in sodobnega oblikovanja ·