osupljive angleške vasice
Utrip mesta · destinacija

Ni skrivnost, da je Anglija prepolna najlepših vasic na svetu. In danes vas bomo odpeljali ravno tja, med zelene griče in kamnite hiške. To so najbolj osupljive angleške vasice.

Anglija skriva še toliko neodkritih biserov, še toliko raznovrstnosti. Dramatična in slikovita pokrajina je polna neverjetnih znamenitosti, pa tudi vasic, ki so polne bogate zgodovine. Angleško podeželje je naravnost filmsko in zato ni presenečenje, da so bile te vasice velikokrat tudi  kulisa priljubljenih filmov, kot so na primer Harry Potter, Pride & Prejudice (Prevzetnost in pristranost, 2005) in The Holiday (Počitnice, 2006). Danes vas bomo popeljali na potovanje po najbolj osupljivih angleških vasicah, zato si vzemite čas in pokukajte v našo galerijo.

PREBERITE ŠE: Lonely Planet izbral top destinacije za 2017

Galerija – najbolj osupljive angleške vasice

Helmsley, Yorkshire Odpri galerijo

Spa center Yunesson Spa Resort Na Japonskem se lahko namakate v rdečem vinu, kavi, zelenem čaju in sakeju! Počitniške sani Aurora Bubble Sled Aurora Bubble Sled: panoramske sani za edinstven ogled severnega sija Ledeni hotel Icehotel 365 Icehotel 365 – največji ledeni hotel na svetu zdaj odprt skozi vse leto Novoletna jelka v Vilni Praznična jelka v Vilni vas bo popolnoma omrežila · · ·