evian-publicite-baby-me-image-03
V zraku · buzz buzz

Največja novost top 10 viralnih posnetkov letošnjega leta je ta, da so si ustvarjalci vzeli čas za ustvarjanje in ne gre za v nekaj minutah ”skupaj vržene” prispevke. Skupna skorajda vsem je doza smeha.

Na desetem mestu seznama najbolj viralnih vsebin sta Mozart VS Skrillex. V zadnjem Epic Rap Battles of History Mozart izziva novega fanta v mestu, Skrillexa.

Deveto mesto pripada zabavnemu branju z ustnic v ameriški nogometni ligi. Prispevek nosi naslov “A bad lip reading”.

Na osmem mestu je ”Telekinetic coffee shop surprise”- pravo fantastično ”grozljivko” so priredili igralci obiskovalcem internetnega kotička.

Sedmo mesto pripada videu “Yolo (Feat. Adam Levine & Kendrick Lamar)”. Yolo so kratice za You only live ones – živiš samo enkrat, pesem pa je polna ”namigov” čemu vse se moramo upreti. Reci ne cigaretam in ne preglasni glasbi, ne zaupaj bankam, ne potuj z avionom, ne hodi v savno, ne počni tega in ne onega … Simpatična parodija.

Na šestem mestu je “The Epic Split feat. Van Damme”, kratek video v čast Volvovim tovornjakom in njihovi stabilnosti z Van Dammom v glavni vlogi.

Bili bi precej začudeni, če na seznamu najbolj viralnih videov ne bi bilo otrok. Saj so, na petem mestu je video “Baby&me / The New Evian Film”. Gre za oglas za Evian vodo, plesoči malčki pa so nadvse simpatični.

Ne vem, čemu se boste vi pri videu na četrtem mestu bolj nasmejali – odbitemu oponaševalcu Miley Cyrus, ali reakcijam gledalcev. Video najdemo pod Miley Cyrus – Wrecking Ball (Chatroulette version).

Tretje mesto viralnih vsebin leta 2013 pripada ”How Animals Eat Their Food” – nazornemu prikazu, kako svojo hrano jedo živali.

”Harlem Shake (Original Army Edition)” ne potrebuje dodatnega komentarja.

Najboljše pa za konec. Top viralni posnetek leta 2013 je “The Fox (What Does the Fox Say?)” Kako reče lisička?

at-snow-polar-bear-cub-hugging-mother-polar-bear-pictures-1600x1200 Čudoviti vsakdan polarnega medveda Capture Tako močan nevihtni veter, da te dobesedno odpihne Untitled-1 Osupljivi portreti, ustvarjeni z nenavadno tehniko the-hangover--1024x682 Kako se izogniti mačku? · · · ·